Endüstriyel IoT’de uzmanlaşan Advantech, tüm dünyadan çevrimiçi olarak katılım sağlanabilecek online konferans Advantech Connect'i başlattı. 

WEBB, VELOSA VE FORSTER KATILDI

Dünyadaki AIoT trendlerini merkeze alan etkinlik, 24 Şubat’ta Advantech üst düzey yöneticilerinin yanı sıra teknoloji devlerinin vizyoner oturumları ile başladı.

Dijital dönüşümü hızlandırmak için AIoT'nin nasıl kullanılacağına dair derinlemesine bir inceleme sunan açılış etkinliğinde, Nesnelerin İnterneti Efsanesi kitabının yazarı Profesör William Webb, Gartner'ın araştırma analisti Alfonso Velosa ve Momenta'nın kurucusu Ken Forster görüşlerini katılımcılar ile paylaştı.

İKİ FARKLI ZAMAN DİLİMİNDE, 20'DEN FAZLA OTURUM YAPILACAK

Endüstriyel IoT, Gömülü IoT, IoT Bulut Platformu (Wise-PaaS) , Akıllı Şehir Çözümleri ve Bulut IoT olmak üzere beş temaya odaklanan ve 20'den fazla oturumun gerçekleştirileceği etkinlik, 24 Şubat - 6 Mayıs tarihleri arasında devam edecek.

Online konferans kapsamındaki oturumlarda Kenardan Buluta Dönüşüm, Gömülü AIoT Teknolojileri, Endüstriyel Kablosuz Ağlar, Siber Güvenlik Çözümleri, WISE-PaaS Bulut Platformu, Akıllı Fabrikalar, Akıllı Makinalar, Öngörücü Bakım, Sürdürülebilir Enerji, Akıllı Şehirler, Akıllı Ulaşım, Akıllı Sağlık ve 5G gibi güncel konular işlenecek.

Etkinlik, dünyanın her bölgesine ulaşmak ve saat farkı engeline takılmamak için iki farklı zaman diliminde yayınlanacak (Paris ve Newyork) şekilde planlandı.

40 BİNİ AŞKIN KATILIMCI BEKLENİYOR

Advantech Connect Çevrimiçi İş Ortağı Konferansı’na, çeşitli sektörlerden 40 binden fazla kişinin katılım sağlaması bekleniyor.

Katılımcılar IoT, AI ve 5G alanlarındaki liderlerin oturumlarını dinleme fırsatı bulacak.

Akıllı bir gezegeni, bünyesindeki iş ortakları ile birlikte mümkün kılmayı hedefleyen firma, etkinlikte ayrıca, endüstriyel IoT alanındaki iş fırsatlarını değerlendirebilmek için hep birlikte nasıl ilerlenmesi gerektiğini ve bu yöndeki stratejilerini de ortaya koyacak.

2025'TE 450 MİLYAR DOLARA ULAŞACAK

Advantech CEO'su KC Liu, AIoT’yi temel alan öncü bir etkinlik düzenlemekten ötürü duyduğu mutluluğu paylaşarak, tüm teknoloji severleri etkinliğe davet etti.

Nesnelerin yapay zekası alanındaki öngörülerini de paylaşan Liu, "Gartner'ın raporuna göre, AIoT pazarı 2025 yılına kadar 450 milyar dolara ulaşacak. Entegre çözüm ve hizmetler de IoT alanındaki iş fırsatlarının büyük çoğunluğunu (yaklaşık yüzde 55) oluşturacaktır. Bu nedenle, 2025 yılına kadar IoT ekosisteminin önemli ölçüde geliştirileceğine inanıyorum." diyerek sözlerini noktaladı.