Bulut tabanlı ve yapay zeka destekli yeni nesil sosyal medya yönetim platformu RADAAR'ın, TechOne Girişim Sermayesi Fonu'ndan 5,9 milyon TL'lik değerleme ile tohum yatırım aldığı bildirildi.

Kullanıcıların Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, YouTube ve Pinterest gibi birden fazla sosyal medya hesaplarını yapay zeka destekli ve bulut tabanlı, tek bir platform üzerinden, kolaylıkla yönetmesine imkan veren girişim, kullanıcılarına farklı markalar için çalışma alanları, içerik yayınlama, takipçilerle görüşme, rakiplerini takip etme, raporlama ve analiz etme gibi birçok özellik sunuyor.

"BÜTÜNCÜL ÇÖZÜM GETİRMEYİ AMAÇLADIK"

SaaS tabanlı platform sayesinde müşterilerinin sosyal medya hesaplarını daha etkin ve verimli bir şekilde yönetmesine olanak tanıyan girişim ile ilgili konuşan Kurucusu Mustafa Ercan Zırh, sosyal medya yöneticilerinin yaşadığı sorunlardan hareket ederek böyle bir girişimi hayata geçirdiklerini söyledi.

Sosyal medya ağlarının pazarlama çalışmalarında kilit öneme sahip olduğunu, söz konusu ağlardaki hesapların manuel olarak tek tek yönetmenin zorluğunu bildiklerini kaydeden Ercan Zırh, zorluğa bütüncül bir çözüm getirmek amacıyla yola çıktıklarını dile getirdi.

"ÖNCÜ VE İLK AKLA GELEN OLMAYI HEDEFLİYORUZ"

Platformları aracılığıyla birden fazla sosyal medya hesabı yönetenlerin artık tek bir arayüz üzerinden bütün hesaplarını rahatlıkla yönetebileceğini belirten Ercan Zırh, "Kısa zamanda global pazarda öncü ve ilk akla gelen sosyal medya yönetim platformu olarak bir başarı hikayesi yaratmak istiyoruz." şeklinde konuştu.