Endüstriyel IoT alanında üretim yapan teknoloji şirketi Okyanus Teknoloji, dijitalleşmenin temelini oluşturan Wipelot ile bu yıl 1-3 Ekim tarihleri arasında İstanbul Yeşilköy WOW Kongre Merkezi’nde ikinci kez gerçekleştirilecek Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi’nde sektör oyuncularıyla bir araya gelmeye hazırlanıyor. 

Endüstri 4.0 alanındaki güncel gelişmelere ışık tutan Zirve’de C1 numaralı standında ziyaretçilerini misafir edecek firma, gerçek zamanlı konum belirleme çözümü Wipelot ile farklı sektörlere sunduğu yüksek iş verimliliği, hız artışı ve iş güvenliği ile ilgili sektör temsilcilerine bilgi sunmayı amaçlıyor. 

Şirket yetkilileri ayrıca Zirve kapsamında gerçekleştirilecek olan panelde konuşma da yapacak. 

İŞ SÜREÇLERİNİ İYİLEŞTİREN VE HIZLANDIRAN TEKNOLOJİ

Global şirketlerin ve Türkiye’nin ilk 500 listesinde yer alan firmaların dijitalleşen iş süreçlerinde verimlilik, hız artışı ve iş güvenliği sağlayan Wipelot; otomotivden beyaz eşyaya, gıdadan tekstile, madencilikten savunma sanayine pek çok sektöre katma değer sunuyor. 

İşletmelerin en büyük sorunları arasında yer alan üretim sahasının takibi, izlenmesi, personelden tesisteki sıcaklık, nem ve gaz değerlerine gibi pek çok konu çözüme kavuşuyor.  

Bugünün ve geleceğin dijital fabrikalarında üretimin daha verimli bir şekilde planlanması ve süreçlerin iyileştirilmesi, işletmelerde ekipmanların izlenmesi, iş güvenliği için personellerin ve taşeronların takibi gibi kritik iş süreçlerinin sağlıklı bir şekilde yönetilmesini sağlayan firma, bu sayede işletmelerde enerji tasarrufu, kalite, hız, verimlilik ve ciro artışına imkan tanıyor. 

İşletmelerdeki tüm varlıkların ve durumlarının görünürlüğünü sağlayarak dijitalleşme yolunda temel bir eksiği tamamlayan Wipelot, ekonomik ve kablosuz bir çözüm olarak dikkat çekiyor. 

Ayrıca konum temelli süreçlerdeki olası zaman kayıplarını tespit ederek uçtan uca izlenebilirlik sağlıyor.