VitrA ve Artema markalarıyla yapı ürünleri pazarına liderlik eden Eczacıbaşı Yapı Gereçleri’nin VitAmax adını verdiği dijital dönüşüm projesi, ödüllerle taçlandırılmaya devam ediyor. Daha önce IDC’den (International Data Corporation) 3 ödül alan proje, bu kez de bulut ödülünün sahibi oldu. SAP Türkiye Kalite Ödülleri kapsamında büyük ödülün sahibi oldu.

2020'NİN EN BÜYÜK SAP PROJESİ OLDU

Proje, geçtiğimiz yıl Türkiye'de devreye alınan en büyük SAP projesi olurken, son oalrak SAP Türkiye Kalite Ödülleri’nden de İş Dönüşümü kategorisinden büyük ödülle döndü.

SEVKİYATLARDA YÜZDE 30 ARTIŞ YAŞANDI

Firma adına ödülü SAP Türkiye Genel Müdürü Uğur Candan'ın elinden alan Eczacıbaşı Yapı Ürünleri BT Direktörü ve Dijital Lideri Alp Güldür, ödüle ilişkin yaptığı açıklamada 13 ayda tamamlanan projeyle birlikte sevkiyatlarının da yüzde 30 arttığına dikkat çekti.

“ENDÜSTRİ 4.0’A ADIM ATMAK  İSTEYENLER İÇİN ANAHTAR KONUMDAYIZ” “ENDÜSTRİ 4.0’A ADIM ATMAK İSTEYENLER İÇİN ANAHTAR KONUMDAYIZ”

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri, IDC’nin 2018’den bu yana Türkiye’de dağıttığı bulut ödülleri kapsamında, şikayet ve talep yönetim sistemi SAP Service Cloud ve Türkiye’de ilk defa canlıya alınan saha servis yönetimi çözümüyle, IaaS / PaaS (Altyapı / Platform olarak Yazılım) kategorisinde ödül almaya hak kazandı.

"MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNDE YÜZDE 21 İYİLEŞME SAĞLADIK"

Saha servis çalışmalarını Türkiye geneline yayılmış geniş yetkili servis ağlarıyla yürüttüklerini belirten Güldür, "SAP Field Service Management çözümüyle satış sonrası süreçlerimizi çok kanallı yapıyla tek bir platformdan takip edebiliyoruz. Bu sayede uçtan uca çözüm süremizde yaklaşık yüzde 57, müşteri memnuniyetinde ise yüzde 21 iyileşme sağladık." diye konuştu.