Uzaktan erişim yöntemini seçerken firmaların dikkat ettiği noktaların başında, kullanılan yöntemin veri toplama ve izleme işlevlerini yapmasının yanında güvenlik konusu geliyor. Güvenliğin ikinci plana atılması veya göz ardı edilmesi, hem makinaları hem de makinaların bağlı olduğu fabrika ağlarını çok büyük risklerle karşı karşıya bırakıyor.

BENZERSİZ ÖZELLİKLERİYLE SECOMEA

ISA99 ve IEC 62443 sertifikalarına sahip olan Secomea’nın tüm sistemi AES data encryption teknolojisi ile uçtan uca şifreli bir sistem üzerinde çalışıyor. Sisteme giriş için kullanılan “x.509 Cert.” sertifikası ve kullanıcı tarafından belirlen şifre ile de benzersiz bir güvenlik sağlıyor.  

Diğer uzaktan erişim çözümleri ile karşılaştırıldığında Secomea’nın en önemli farkı sunduğu altyapı. Bu altyapı içinde müşterilerine tamamen yönetilebilir server hizmeti veren Secomea bu server ile kullanıcıları veya cihazları istenildiği gibi yönetebilme fırsatı tanırken ayrıca eş zamanlı yapabildikleriyle de öne çıkıyor. 

Kullanıcılar tek bir ürün ile Uzaktan Erişim ile makina kontrolü, Bulut Sistemlerine Veri Toplama , Local Sistemlere Veri Toplama ve Mobil Cihazlarda izleme veya Kontrol sağlayabiliyor. 

BACnet tünel ile “Bina Otomasyon Sistemlerinde” de kullanıcılarına birçok avantaj sağlarken Sigfox, NB-IoT, LoRa gibi teknolojilerle kolaylıkla entegre olmanızı sağlar.

Türkiye temsilciliğini HİDRO-TEK’ in yürüttüğü Secomea’nın benzersiz özelliklerdeki ürünleriyle makina üreticileri, entegratörler ve fabrikalar tek bir ürün ile ekstra maliyetlerden kurtuluyor, data ve cihaz sınırı olmadan uzaktan erişim ihtiyaçları için aradıkları tüm çözümleri bulabiliyorlar.

http://www.hidro-tek.com.tr/secomea.htm