Secomea ile kestirimci, önleyici ve doğrulayıcı bakım çözümleri bir arada sağlanıyor. Tek bir cihaz ve tek sistem ile fabrikaları, makinaları, binaları izlemek, kontrol etmek, verileri Secomea Cloud’a toplayıp, bu verileri istenilen her cihazdan izleyebilmek ve müşterilerle paylaşabilmek mümkün. 
Başarılı Global uygulamaları ile Bilim Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı’nın hazırlamış olduğu TÜRKİYE'NİN SANAYİ DEVRİMİ YOL HARİTASI’ nda referans olarak yer alan Secomea, uzaktan erişimi ileriye taşıyor.

HER SEGMENT İÇİN ÇÖZÜMLER

Her segment için hem ortak hem de ayrı ayrı çözüm önerileri sunan Secomea, makina üreticileri için standart uzaktan erişim hizmetlerinin dışında sistemi son kullanıcılar ile de paylaşabilir hale getiriyor. Yani makina üreticileri kullandığı Secomea’yı müşterisi ile paylaşabiliyor. Son kullanıcılar makina üreticisinin sistemini kullanarak makinaya uzaktan erişim yapabiliyor. Örneğin makinaya takılan bir kamerayı müşterileri de cep telefonundan izleyebiliyor. Tabi ki sistemdeki diğer cihazları görmeden.

Fabrikalar içinse konu biraz daha detaylı; SCADA’lara veri toplama çözümü ile sahadaki IP’leri değiştirmeden istenilen cihazlar arasında VPN ağları kurarak veri toplaması yapılabiliyor.

Ayrıca Secomea Server’ları fabrikalara kurularak, fabrikalara özel bir altyapı sağlanabiliyor. Varsa diğer fabrikaları sisteme entegre edip, tüm cihazları tek noktada toplayarak bakım faaliyetlerini bir noktadan gerçekleştirebiliyor. Ayrıca dışarıdan sisteme girecek kullanıcıları yönetip, yönetilebilir switch özelliğine sahip ürünleri ile de farklı network’leri entegre edebiliyor.

BACnet tünel ile Bina Otomasyon Sistemlerinde de kullanıcılarına birçok avantaj sağlayan Secomea; Sigfox, NB-IoT, LoRa gibi teknolojilerle kolaylıkla entegre olmasını sağlıyor.

Entegratörler içinse Secomea uzaktan erişimde uygun maliyetli ve ölçeklenebilir, servis ve gözetim çözümleri sunuyor.

Tüm dünyada, büyük makina üreticileri ve sistem integratörleri tarafından tercih edilen Secomea, ‘AES data encryption’ teknolojisi ile uçtan uca şifreli bir sistem üzerinde yüksek güvenlik sağlıyor.

Türkiye temsilciliği HİDRO-TEK tarafından yürütülen Secomea’nın benzersiz özelliklerdeki ürünleriyle makina üreticileri, entegratörler ve fabrikalar tek bir ürün ile fazla maliyetlerden kurtuluyor. Firmalar data ve cihaz sınırı olmadan uzaktan erişim ihtiyaçları için aradıkları tüm çözümleri bulabiliyorlar.

Secomea Cloud artık, tüm datalarınızı buluta taşıyor, cihazlarınızda Modbus TCP, OPCUA protokolleri var ise, Secomea ile artık Uzaktan Erişim ile birlikte eşzamanlı olarak Secomea Cloud’a veri toplaması yapabilir, Hazır Dashboard’lar ile grafiklerinizi oluşturabilirsiniz.

http://www.hidro-tek.com.tr/secomea.htm