Japon partneri ITO Corp. ile birlikte 12-14 Şubat 2020 tarihlerinde Japonya’da gerçekleştirilen Smart Factory Expo’ya katılan Doruk’un Amerika merkezli ProManage Smart Manufacturing Solutions Corp. şirketi, fuarda yoğun ilgiyle karşılaştı.

Asya Pasifik pazarında yoluna iş birliğiyle devam eden firma, Tokyo Big Sight’ta (Tokyo Uluslararası Gösteri Merkezi) düzenlenen fuarda farklı ülkelerden gelen iş dünyasının temsilcileriyle buluştu ve katılımcılara işletmelerinde üretim yönetimine ilişkin tüm operasyonların dijital araçlar ile yönetimini sağlayan ProManage teknolojisiyle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

DİJİTALLEŞMEDEKİ YOL HARİTASINI ANLATTI

Yapay zeka ve artırılmış gerçeklik teknolojileriyle tam entegre olan dünyadaki tek akıllı üretim yönetimi sistemi ProManage ile dünya genelinde 300’den fazla fabrikayı dijitalleştiren firma, üç gün boyunca yeni teknolojilerine yönelik eğitimler de sundu ve sanayicilerin dijitalleşme yolcuğunda izlemeleri gereken yol haritasını anlattı.

SÜREÇLER GERÇEK ZAMANLI İZLENİYOR

Artırılmış gerçeklik özelliği ile işletmelere ekipmanların ötesini görmeyi ve geleceğin fabrikası olma yolunda zemin hazırlayan ProManage, yeni nesil teknoloji ile üretim hattındaki problemlerin kök nedenlerini görüntüleyip verim kaybı yaşatan unsurları hızlı bir şekilde fark etme, bertaraf etme ya da iyileştirme imkanı veriyor. 

KPI’larını görselleştirip gerçek zamanlı olarak görüntüleyebilen işletmeler, bu sayede makinalarını online olarak izleyebiliyor, raporları inceleyebiliyor ve işletmeleriyle ilgili ihtiyaçları olan tüm bilgilere kolayca ve hızla erişebiliyor.