Gefran’ın müşteri ihtiyaçlarına odaklanmış organizasyonu ve teknolojik yenilikleriyle endüstriyel süreç otomasyonu ve kontrolü için sistemler ve cihazlar ürettiğini söyleyen Gefran Türkiye Satış Direktörü Sinan Çeker, “Bir makinanın üretiminden o makinanın kullanıldığı fabrikaya hatta fabrikanın ürettiği ürünün ulaştığı son kullanıcıya kadar etkileşimi olan ürünlere sahibiz” dedi. 

“Ürünlerimizin kullanıldığı endüstriyi iyi tanıyor olmamız bizim için büyük bir avantaj. Bu doğrultuda ürünlerimizin sunduğumuz özellikler ile müşterilerimize öncülük ediyor ve işleyişlerini geliştirmede yardımcı oluyoruz. Çalıştığımız endüstri alanlarındaki yeniliklerini takip ederek ürünlerimizin kullanımını yaygınlaştırmak için teknolojik gelişmeleri uygulamak veya yeni teknolojiler geliştirmek, vizyonumuzu yansıtıyor” şeklinde sözlerini sürdüren Sinan Çeker, Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirve ve Sergisi'nde odaklanacakları konuları açıkladı:  

ÜRÜNLERİNİN SAĞLADIĞI FAYDALARI ANLATACAK 
"Gefran için akıllı fabrika konsepti; bağlanabilirlik, fabrikada veri alışverişi, görüntüleme,  arıza tespiti ve bakım olarak öne çıkıyor. En güncel güvenlik direktifleri doğrultusunda üretilen ve dizayn edilen cihazlarımız daha fazla enerji verimliliğini amaçlıyor. Genel itibari ile bu amaca hizmet eden ürünlerimizin montajından kullanımı süresince geçen süre içerisinde nasıl etkileşimlerde bulunduğunu, ne gibi fayda ve kolaylıklar sağladığını ele alacağız. 

Sensörler, kontrol ve güç kontrol ürünlerimiz, sürücüler başlıca tanıtımını yapacağımız ürünler olacak. Ayrıca ürünlerimizin maliyetleri nasıl etkilediğini ve kullanılması halinde nereden nasıl tasarruf sağlanabileceğini, üretimin devamlılığını ve kalitenin artışına nasıl etkide bulunduğu gibi detaylar da başlıca konu başlıklarımız olacak".