Tedarik, üretim, depo, lojistik, satış, iş ortağı, saha ekipleri ve servis iş ortakları yönetimi süreçlerini Panorama Çözümleri ile ayrı ayrı yönetilebiliyor. Ayrıca, tüm bu süreçler uçtan uca tek bir çözüm gibi Panorama ile dijitalleştirilebiliyor. Panorama çözümleri ile üretimden, satış sonrası hizmete kadar olan tüm süreçleri kullanıcılar dijital ortamda yönetebilir, destek hizmetleri ile de yaşayan projelere imza atabilirler. Panorama ürün ailesi, ERP'ler ile entegre çalışıyor. ERP ile ekosistem arasındaki bağlantıyı Panorama’nın 6 yazılımı sağlıyor. 

Bu 6 maddenin görevleri ise şöyle;
•    LojiTek -Tedarik Yönetimi,tüm tedarik sürecini izliyor, raporluyor ve merkezi yönetim sağlıyor.
•    StokBar -Depo ve Üretim Yönetimi, depolar ve üretim alanlarındaki tüm malzeme, ürün, personel ve demirbaş hareketlerini izliyor ve veri topluyor.
•    EnRoute - Çoklu Kanal Satış Yönetimi,tüm satış araçlarının tek bir merkezden yönetilmesini ve raporlanmasını sağlıyor.
•    CallDesk - Satış Sonrası Hizmet Yönetimi,tüm saha servislerini ve tüm satış sonrası destek sürecini yönetir. Müşteri memnuniyetinin en üst düzeyde olmasını sağlar.
•    Quest - Sahadan Veri Toplama ve Mobil Ekip Yönetimi,mobil cihazlardan ve IoT cihazlarından veri topluyor.
•    Social - Kurumsal Sosyal Ağ, kurum içi kullanım için geliştirilmiş kurumsal sosyal ağ uygulamasıdır. Bu uygulama sayesinde ofis ve saha ekipleri tek bir ortamda iş birliği içinde, daha hızlı, daha üretken, daha eğlenceli iletişim kurabiliyor.

Yaşadığımız dijital çağda artık tüm ekonomik döngü, global bir tedarik zinciri ekosistemi üzerinden dönüyor. İş dünyasında da Ekosistemler şirketlerin iş süreçlerinden çok daha önemli bir konumda. Bu sebepten ötürü sektörde,” Ekosistemlerini akılcı, verimli ve sürdürülebilir şekilde yönetebilen şirketler, yarınının ayakta kalacağı olacak” düşüncesi hakim. 
Bu anlamda Univera, Panorama ile şirketlerin Ekosistemini daima canlı ve sürdürülebilir tutmayı vaat ediyor.