Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD)’nin düzenlediği Sanayide Dijital Dönüşüm Günleri’nin sekizincisi “İş Sağlığı ve Güvenliği” odağında 13 Mayıs’ta gerçekleştirilecek ve webinara alanında uzman isimler katılacak.

Program; TÜSİAD Sanayi Politikaları Yuvarlak Masa Lideri Bahadır Balkır’ın açılış konuşmasıyla başlayacak ve TÜSİAD Yeni Nesil Sanayi Çalışma Grubu Başkanı Oğuzhan Öztürk’ün “Covid-19 Tecrübesi Işığında İş Sağlığı ve Güvenliği Konusunda Dijital Uygulamalar” başlıklı konuşmasıyla devam edecek.

TÜSİAD Sanayide Dönüşüm Çalışma Grubu Başkanı Oğuzhan Öztürk’ün Oturum Başkanlığı’nı üstleneceği “İş Sağlığı ve Güvenliği Kullanım Senaryoları” panelinde; Vodafone Türkiye Kurumsal Satış Direktörü Ender Özgün, 4A Labs Kurucu ve Yönetici Ortağı Erden Alpan, KoçSistem Genel Müdürü ve KoçDigital Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ali Akarca, SICK Güvenlik Sistemleri Birim Yöneticisi Mustafa Sezer, Intenseye Yönetim Kurulu Başkanı Sercan Esen, SK Robotik Şirket Yöneticisi Sinan Kuşdoğan, Leuze Türkiye ve Ortadoğu Ülke Müdürü Tolga Çorman ve Pilz Türkiye Genel Müdürü Yavuz Çopur panelist olarak yer alacak.

COVİD-19 SÜRECİNDE İSG’DE DİJİTALLEŞME

Küresel ekonomik gücü yükselen bir Türkiye hedefiyle sanayinin dijital dönüşümünün tedarik zincirinin tüm aşamalarına entegre edilmesine önem veren TÜSİAD, bu kapsamda Sanayi Politikaları Yuvarlak Masa bünyesinde 2017’den bu yana Sanayide Dijital Dönüşüm Günleri’ni düzenliyor.

Online olarak gerçekleştirilecek etkinlikte, Covid-19 sürecindeki tecrübeler ışığında İSG alanındaki dijital uygulamalara odaklanılacak.

ZOOM ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Saat 11.00’de başlayacak ve Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek webinara, katılımcılar mobil veya masaüstü cihazlarından bağlanabilecek.

Online seminere, TÜSİAD’ın web sitesi üzerinden kayıt yaptırılabiliyor.