“ENDÜSTRİ 4.0’A ADIM ATMAK  İSTEYENLER İÇİN ANAHTAR KONUMDAYIZ” “ENDÜSTRİ 4.0’A ADIM ATMAK İSTEYENLER İÇİN ANAHTAR KONUMDAYIZ”

HGR Fuarcılık tarafından organize edilen Türkiye’nin ilk Blockchain-Metaverse Expo Fuarı "Blockchain Expo World", 22-25 Aralık 2022 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek. 

Blockchain teknolojisinin sektör paydaşlarını ve metaverse, cryptocurrency, NFT, Web 3.0, Mining, DAO, DeFi, GameFi alanlarındaki paydaşları bir araya getirecek fuara, alanında tanınmış isimler de konuşmacı olarak katılacak.

ÖNCE İSTANBUL ARDINDAN FARKLI ÜLKELERDE DÜZENLENECEK

Dünyayı saran kripto para gelişmeleri binlerce yeni ticaret alanı ve onlarca marka yarattı. Bu kapsamda Türkiye bu değişime ışık hızıyla adapte olarak kripto varlık borsa hacminde dünyada 4'üncü Avrupa'da ise 1'inci sıraya yerleşti.

Bu alanda hizmet sunan ulusal ve uluslararası markaları buluşturacak "Blockchain Expo World" İstanbul'da düzenlendikten sonra farklı ülkelerde de gerçekleştirilecek.

EŞ ZAMANLI OLARAK METAVERSEDE ZİYARETE AÇILACAK

Fuar aynı zamanda dünyada ve Türkiye'de bir ilke imza atarak eşanlı olarak metaversede de yer alacak. Dünyada ilk defa “tek fuar, iki farklı evren” anlayışıyla hayata geçirilecek fuara, dijital ortamda katılmak isteyen ziyaretçiler için fuar eş zamanlı olarak bir metaversede de ziyarete açılacak.

Dünyanın her yerinden isteyen ziyaretçiler fuarı metaversede sanal olarak ziyaret edebilecek.

BÜYÜK BULUŞMA ÜÇ FARKLI SALONDA YAPILACAK

Fuar, İFM'de üç farklı salon ve toplam 15 bin 800 metrekare alanda gerçekleştirilecek.

Kripto varlık borsaları, kripto para ve blokzincir çözüm sağlayıcıları, metaverse teknolojisi geliştiren firmalar, kripto varlık madenciliği faaliyetindeki şirketler, teknolojisi ile oyun geliştiren yazılım şirketleri fan token altyapı sağlayıcıları geleneksel finans şirketleri, Web 3.0 yazılım geliştiricileri, NFT pazar yerleri ve koleksiyon yaratıcıları başta olmak üzere katılımcıların İstanbul’da büyük bir buluşması sağlanacak. (AA)