Türk markası Wipelot, dijital dönüşümde üretim, madencilik, havacılık, inşaat, metal, otomotiv, tekstil, enerji, gıda ve sağlık sektörlerinde Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen firmalarının tercih ettiği endüstriyel ve zorlu çalışma ortamlarına uygun kablosuz çözümler üretiyor. Yerli marka, sahadan gerçek zamanlı verilerle, sağladığı yönetim sistemleri, kablosuz izleme, güvenlik; kaza uyarı, geçmişe yönelik ayak izi çıkarma sistemleri ve yeni nesil IoT çözümleriyle, global pazarda yürüyüşünü sürdürüyor.

Gerçek zamanlı veri ile yönetilebilirlik mümkün
Müşterilerine sahadan gerçek zamanlı veri sağlayarak verimlilik, yönetilebilirlik, izlenebilirlik ve iş güvenliği alanlarında uygulanabilir mobil teknolojiler ile hem işveren hem de çalışan açısından önemli kazançlar sağlayan Okyanus Teknoloji, yeni nesil IoT çözümlerinde global pazar liderliğine oynuyor.

Kablosuz izleme ve güvenlik sistemleri
Endüstriyel tesisler, ofisler, yeraltı ve yerüstü maden ocaklarında, şantiye ve havalimanlarında kullanılmak üzere geliştirilen Wipelot ISG - Personel İzleme ve Güvenlik Sistemi tesislerde verimlilik ve güvenlik kapsamında iyileştirmeler sağlıyor.

Kişi, araç konum belirleme, üretim takip sistemleri

Wipelot RTLS sistemi ile personel, araç, iş makineleri ve motorlu-motorsuz ekipmanların metre altı konum hassasiyeti (sapma) ile veya gereksinime göre bulunduğu bölgenin konumu tesis planı üzerinde anlık olarak izliyor, geçmişe dönük ayak izi çıkarıyor. Üretim tesislerinde ve depolarda kasa, koli, paletlerin gerçek zamanlı konumu ve içeriği izlenebilir, yarı mamül ve mamül takibini yapabiliyor.

Wipelot Safezone, kaza uyari sistemleri
Wipelot Safezone Kaza Uyarı Sistemi’nde iş makinesi ile personel arasındaki mesafe anlık olarak kontrol altında tutuluyor. Aradaki mesafenin güvenli metrajın altına inmesi durumunda, iş makinesi kabininde sesli-görsel uyarı; personel tarafında ise kuvvetli titreşimle uyarı üretiliyor. İş makinesinin desteklemesi koşulu ile yakınlaşmanın devam etmesi durumunda iş makinesi üzerinde hız düşürme ve durdurma gibi kontroller de uygulanıyor. Ve kör nokta uyarı sistemi kazaları engelliyor.