"Secomea" IoT ve Endüstri 4.0 Platformu ile Tüm Uzaktan Erişim İhtiyaçları İçin Tek Ürün. İster Uzaktan Erişin, İsterseniz Sistemlerinizi Mobil Cihazlardan izleyin, İsterseniz tüm datalarınıza istediğiniz yerden ulaşın.

Hepsi tek bir cihaz ile, tek platformda ve aynı anda…….

Secomea Cloud ile tüm cihazlarınız dan dataları gerçek zamanlı olarak buluta taşıyabilirsiniz..

Endüstriyel dünyada farklı coğrafyadaki bir makinaya ya da fabrikaya “Uzaktan Erişim” yönteminin seçimi önemli bir konu. Güvenlik ve eş zamanlı yapılanların önemli olduğu sistem seçiminde artık tek cihazla fabrikaları yönetmek mümkün.

Secomea; tek bir cihaz ve tek sistem ile fabrikaları, makinaları, binaları izlemeyi, kontrol etmeyi ve verileri Cloud’a toplayıp istediğiniz her cihazdan izlemeyi mümkün kılıyor.

EŞ ZAMANLI YAPABİLDİKLERİYLE FARK YARATIYOR

Diğer uzaktan erişim çözümleri ile karşılaştırıldığında Secomea’nın en büyük farkı sunduğu altyapı. Bu altyapı ile kullanıcılar tamamen Yönetilebilir Server hizmeti alıyor ve bu server ile kullanıcıları veya cihazları istediği gibi yönetebiliyor. Tek bir ürün ile Uzaktan Erişim ile Makina Kontrolü – Bulut Sistemlerine Veri Toplama – Local Scada Sistemlerine Veri Toplama – Mobil Cihazlarda İzleme veya Kontrol gibi birçok ihtiyaç karşılanıyor.

Secomea, AES data encryption teknolojisi ile uçtan uca şifreli bir sistem üzerinde benzersiz yüksek güvenlik sağlıyor.

KESTİRİMCİ VE ÖNLEYİCİ BAKIM

Secomea ile kestirimci, önleyici ve doğrulayıcı bakım çözümleri bir arada toplanıyor. Sistemde tüm cihazları tek noktada toplayarak bakım faaliyetlerinin de bir noktadan gerçekleştirilmesini mümkün kılıyor. 

Türkiye temsilciliği HİDRO-TEK tarafından yürütülen Secomea, benzersiz özelliklerdeki ürünleriyle makina üreticileri, entegratörleri ve fabrikaları tek bir ürün ile fazla maliyetlerden kurtarıyor. 
Secomea ile tanışmak isteyen üreticiler hazır yazılım ve donanımı içeren Başlangıç Paketi’yle ihtiyaçlarına uygun olan donanımı seçip 15 dakika içerisinde sistemi devreye alarak kullanmaya başlayabiliyorlar. Secomea ile tanışmak için; www.hidro-tek.com.tr

Cloud Partnerleri


                           
                         
Demo için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz;
https://dcc-pilot.secomea.com/dashboards/ab9036e211d74413bb4df89a2c2a318f