Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Vodafone Business, Türkiye ekonomisinin belkemiği olan KOBİ’leri dijital geleceğe hazırlamak amacıyla “Türkiye 100” programı için güçlerini birleştirdi.

KAZANAN İŞLETMELER 12 MİLYON TL'NİN SAHİBİ OLACAK

“Türkiye Teknoloji Buluşmaları” ve “Dijital Dönüşüm Hareketi” gibi oluşumlarla KOBİ’lerin dijitalleşmesine önemli katkıda bulunan TOBB ve Vodafone Business, şimdi de Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketinin belirlendiği “Türkiye 100” programı için güç birliği gerçekleştiriyor.

TOBB öncülüğünde, TEPAV ve TOBB ETÜ iş birliğinde bu yıl 7’ncisi düzenlenecek programa sponsor olan Vodafone Business, program için başvuruda bulunan tüm işletmelere Veri Odaklı SMS çözümünü, programda ilk 100’e giren işletmelere ise Facebook&Instagram Reklam Hizmeti ile birlikte E-Ticaret Hizmet Paketi’ni ücretsiz sunacak.

Firma, bu ücretsiz ürün ve hizmetlerle, “Türkiye 100” programına katılan ve programı kazanan işletmelere toplam 12 milyon TL'lik fayda sağlayacak.

"DİJİTALLEŞME VE E-TİCARET DESTEKLERİNİ ÖNEMSİYORUM"

İki kurumun iş birliği, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy’un katılımıyla düzenlenen online basın toplantısında duyuruldu. 
 
Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, kalkınmanın anahtarının girişimcilik olduğunu ve programla birlikte girişimci rol modellerin sayısını artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Hisarcıklıoğlu, "Türkiye 100’ şirketleri, ülkemizde her sektörde ve her ilde fırsatlar olduğunun; doğru iş modeliyle her sektörde ve her ilde başarının yakalanabileceğinin, en güzel örnekleridir. Bundan önceki 6 dönemde ‘Türkiye 100’ şirketlerinin neleri başardığına hep birlikte şahit olduk. Bu şirketler, Türkiye’nin milli gelir artışının en az 10 katı üzerinde büyüme performansı gösteren yıldız şirketlerdir. Çalışan başı üretimlerini, yani verimliliklerini, istihdamlarını diğer şirketlerden çok daha fazla artıran şirketlerdir. 2021 yılında 7. dönemini düzenleyeceğimiz programda Vodafone ile birlikte hareket edeceğiz. Vodafone’un şirketlerimize ve KOBİ’lerimize sunacağı dijitalleşme ve e-ticaret desteklerini çok önemsiyorum. Başarıyı ödüllendiren bu yaklaşımlarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

"DİJİTAL ÇÖZÜMLERİMİZLE DESTEK VERMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ"

Ürün ve hizmetleriyle toplumsal dönüşümde önemli bir pay sahibi olduklarını dile getiren Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy, toplam işletmelerin yüzde 99,9’unu oluşturan Türkiye ekonomisinin can damarı olan KOBİ’lerin önemine dikkat çekti.

KOBİ’lerin dijital pazarlama ve e-ticarete entegrasyonunu hızlandırmak adına TOBB ile bir kez daha güçlerini birleştirdiklerini aktaran Aksoy, "Programa başvuran tüm işletmelere Veri Odaklı SMS çözümümüzü, ilk 100’e giren işletmelere ise Facebook&Instagram Reklam Hizmeti ile birlikte E-Ticaret Hizmet Paketimizi ücretsiz sunacağız. Bu ücretsiz ürün ve hizmetlerle TOBB Türkiye 100 programı kapsamında katılan ve kazanan işletmelere toplamda 12 milyon TL değerinde fayda sağlamış olacağız. Bu işbirliğiyle, KOBİ’lerimizin dijitalleşmeye giden yolda teknolojik gücümüzle yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz. KOBİ’lerimiz kazanırsa, tüm Türkiye kazanır. Vodafone Business çatısı altında, KOBİ’lerin büyümesine dijital çözümlerimizle destek olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu. (AA)