Eaton, yenilikçi Ex-proof  çözümlerini sunduğu teknoloji karavanı ile Türkiye’yi dolaşıyor. Teknoloji karavanında, Ex-proof olarak tanımlanan ortamlar için ürün seçim ve montajı ile ilgili olarak  dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında bilgiler veriliyor. Karavanın önemli durakları arasında Bursa, İzmir, Samsun gibi endüstriyel alanda gelişmiş iller yer alıyor. 

Teknoloji Karavanı  Türkiye’deki önemli endüstriyel tesisleri ziyaret ederek Endüstri 4.0 devrimine hizmet eden Eaton çözümlerini sunuyor. Eaton teknoloji karavanı özellikle gıda, petrokimya, su ve makina imalatçıları tarafından yoğun ilgi görürken, sergilenen yenilikçi ürünler hakkında katılımcılara alanında uzman kişiler tarafından bilgiler veriliyor.

O&G sektörü başta olmak üzere ilaç, boya vb. patlayıcı gaz ve tozların bulunduğu sektörler için hayati önem arz eden, CEAG ve CAPRI ile sunulan Ex-Proof panel, bağlantı kutuları, fiş-priz ve rakorları karavanda sergilenirken,  SW-DT teknolojisi, ön yüzeyi düz butonlar, PLC, HMI, uzak G/Ç üniteleri (Remote I/O), motor yol verme çözümleri v.b. ürünleri de yine sergilenen diğer ürünler arasında yer alıyor. 

EX-LINE EX-PROOF ARMATÜRÜ İLK KEZ  TEKNOLOJİ KARAVANINDA 

Eaton’un, Ex-Line Ex-proof armatürünün tanıtımını Türkiye’de ilk kez teknoloji karavanıyla gerçekleştirdiklerini kaydeden Eaton Elektrik Türkiye Ülke Satış Müdürü Yılmaz Özcan,  Zone 1 / 2 / 21 / 22 (patlayıcı gaz ve toz) ortamlar için tasarlanan ürünleriyle ilgili olarak, “Bu ürünler gelişmiş ve dayanıklı tasarımı ile tesislere  kolay bakım  ve uzun ömür avantajları sağlıyor. Ex-proof alanındaki tecrübelerimiz ve geniş ürün portföyümüz ile çalışanların ve tesislerin, patlayıcı ortamların risklerinden korunmasına yardım ediyoruz. Rafineriler, boya, kimya, ilaç tesisleri gibi patlayıcı ortamlara sahip olan ve Türkiye’nin önde gelen birçok tesisi ile çalışıyoruz, ayrıca doğalgaz boru hattı projelerine güvenle hizmet veriyoruz” dedi. 

ÖNEMLİ DURAKLARINDAN BAZILARI

3 Aralık / İstanbul
4 Aralık / Çorlu
5 Aralık / Marmara Ereğlisi