SMART EMK, son iki yıldır ITOH DENKI ile beraber üzerinde çalıştığı ve özellikle ülkemizde çok rağbet göreceğine inandığı, yeni mekanik ve dijital ürünlerini 16-17-18 Ekim tarihlerinde organize edilecek Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi'nde görücüye çıkaracak. İlgili birçok firmanın çözüm odaklı ihtiyaçlarını ve sorularını ITOH DENKI’den gelecek olan yetkililerle beraber cevaplandıracaklarını vurgulayan SMART EMK Genel Müdürü Mustafa Yücel, "Sergileyecek olduğumuz ürün üzerinden ayrıca ziyaretçilerimiz denemeleri kendileri yapabilecekler" dedi.

LOJİSTİK VE ÜRETİM ÖNCELİKLİ HEDEF SEKTÖRLER

"Endüstri 4.0 nasıl her sektöre hizmet verebiliyor ise biz de her sektöre hitap ediyoruz" diyen Mustafa Yücel, "Tabi ki ürünlerimiz daha çok lojistik ve üretim alanlarında kullanılıyor. E-ticaret sektörü de ciddi anlamda hedef sektörümüzün arasında bulunuyor. Süpermarket zincirlerine, otomotiv ana ve yan sanayisine, beyaz eşya sanayisine vs. özel çözümler sunuyoruz" şeklinde sözlerini sürdürdü.

Türkiye’nin dünya liderleri ile aynı teknolojiyi yakalamak için her alanda Endüstri 4.0’ı kullanması gerektiğini söyleyen Mustafa Yücel, "Unutmayalım ki Endüstri 4.0 bir bütün olarak uygulandığında faydası görülecektir. Bu anlamda ana sanayi ve yan sanayi el ele verip bu uygulamayı beraberce geliştirmeli" dedi.