Isıl işlem fırınları üreten ve bu alandaki 40 yılı aşkın tecrübesi ile dünyada öncü olan firmalardan biri olan Sistem Teknik Sanayi Fırınları, global teknoloji firması IAS ile anlaşarak iş süreçlerini firmanın sunduğu kurumsal kaynak planlama çözümü caniasERP ile yöneteceğini duyurdu.

KASTAMONU ENTEGRE'NİN 5 ANA STRATEJİSİNDEN BİRİ DİJİTAL DÖNÜŞÜM KASTAMONU ENTEGRE'NİN 5 ANA STRATEJİSİNDEN BİRİ DİJİTAL DÖNÜŞÜM

BAŞLANGIÇ TOPLANTISI YAPILDI, YOL HARİTASI BELİRLENDİ

Bugün altı kıtada, toplam 35 ülkeye ürünlerini ulaştıran Sistem Teknik, geniş ürün gamı, Ar-Ge merkezi ve 120 kişilik yetkin çalışan kadrosu ile müşterilerinin her türlü ısıl işlem ihtiyaçlarına çözüm sunuyor.

Yedek parça temini ve teknik servis hizmetleri ile satış sonrasında da müşterilerine destek olmaya devam eden firma, Endüstri 4.0 yolculuğunda da önemli bir adım attı. İki firma yöneticileri TAYSAD OSB’de bulunan Sistem Teknik fabrikasında bir araya gelerek kick off toplantısı düzenledi ve ilerleyen dönemde izlenecek yol haritalarını belirledi. 

Kick off toplanısında IAS ve Sistem Teknik yetkilileri bir araya gelerek "caniasERP Projesi"nin ilk adımını attılar. Toplantıda karşılıklı beklentilerinden ve ihtiyaçlarından bahseden ekipler, ilerleyen dönem için izlenecek adımları belirledi.

İŞ BİRLİĞİYLE İLGİLİ NE SÖYLEDİLER?

caniasERP’nin tam entegre yapısı sayesinde birimler arası entegrasyon sorununun da önüne geçileceğini söyleyen Üretim Müdürü Emre Tatar ise, “Tüm birimlerin birbirine tam entegre çalışabildiği, denetlenebilir, şeffaf bir iş süreci yönetimine ihtiyacımız var. Bireysel tutulan dataların önüne geçmek, kurumsal hafıza oluşturabilmek bizim için çok önemli. caniasERP ile bu konuda da önemli bir ivme kazanacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.