SON DÖNEM TEKNOLOJİK ÇALIŞMALAR 

Türkiye genelinde 7 şube ve 16 bayi ile hizmet veren firmamız, 300 kişilik kadroyla Winman markasının arkasındadır. Ayrıca, konusunda uzman mühendis kadromuz ve güçlü stokumuz ile müşterilerimize en uygun çözümler sunuyoruz. Bunun yanında Bulgaristan şubemiz ve depomuz ile Schengen ülkelerine 12-24 saat arasında ürün sevk edebiliyoruz. 

ÜRÜNLER VE UYGULAMALARI 

Winman markamız ile üretimini yaptığımız pnömatik tutucular (gripper), robot sistemlerinin en uç noktasında parçayı tutma görevi yapıyorlar. Standart olarak üretimini yaptığımız pnömatik tutucuların dışında, müşteri isteğine özel tutucularda üretebiliyoruz. Bununla birlikte piyasada yine kartezyen sistemler için Winman servo motor kontrollü lineer modülleri ve Winman lineer aktüatörleri üretiyoruz. Ürettiğimiz bu ürünler kartezyen sistemlerin eksenlerini oluşturuyor ve hassas konumlandırma, farklı hız seçenekleri ve çeşitli kurs seçenekleriyle müşterilerimiz kolaylık sağlıyor.

TEKLİF AŞAMASINDAN DEVREYE ALIMA KADAR

Bu tip projelerde, teklif aşamasından ürün devreye alınıncaya kadar projenin içinde yer alıyoruz. Bu konuda uzman mühendis arkadaşımız kullanılacak ürünler için, kullanıcıdan aldığı teknik parametrelerle projeye en uygun ürünleri seçip müşterimize sunuyor. Yine uzman teknik kadromuz sayesinde müşterilerimize farklı çözümler sunabiliyoruz. 

OTOMASYON PROJELERİNDE KARŞILAŞILAN ZORLUKLAR 

Otomasyon projelerinde, kullanıcıdan ya da üreticiden eksiksiz ve doğru bilgileri alabilmek karşılaştığımız zorlukların başında geliyor. Projeye başlamak ve doğru ilerleyebilmek için en önemli kriter budur. Winman servo motor kontrollü lineer aktüatör ve modüllerin doğru seçilmesi için, yük, modüle veya aktüatöre gelen ekstra dış kuvvet, hız, ivme bilgilerinin doğru alınması ve grafiklerinin çıkarılması gerekmektedir.

HAYATA GEÇEN PROJELER

Otomotiv sektörü için fikstür, aparat ve özel makine yapan firmalar ile birbirinden farklı birçok kartezyen çalışmamız oldu. Özellikle kullanılacak ürünlerin karakteristik özelliklerini iyi bilmemiz, uygulamada karşınıza çıkabilecek sorunları önceden görüp ona göre hareket edebilmemiz ve uygulamaya uygun ürünler önerebilerek müşterilerimize sunduğumuz mühendislik hizmetiyle de fark yaratmaktayız. 

YENİ DÖNEM YATIRIM VE PROJE HEDEFLERİ 

Sürekli gelişimini ve ilerlemesini sürdüren firmamız önümüzdeki dönemde de üretime ağırlık verecek. Endüstri 4.0 uyumlu Winman lineer aktüatör ve modüllerimize ilave olarak elektrikli tutucu çalışmalarımız devam etmektedir. Sürekli kendi işine, çalışanlarına ve markasına yatırım yapan firmamız önümüzdeki dönemde de çalışmalarına sürdürecek ve ülkemize değer katmaya devam edecektir.