Zirve’de, rasgele parçaların robot ile toplanmasında parçaların konum tespiti için kullanılan Photoneo Bin Picking’i tanıtacaklarını söyleyen Simtekno Görüntü İşleme ve Ölçüm Satış Müdürü Volkan Servi, Cognex’in yapay zeka tabanlı ve 3D olmak üzere iki farklı smart ürününü ve Föge aydınlatma çözümlerini ziyaretçilere sunacaklarını aktardı. 

"BÜTÜN UYGULAMALARA CEVAP VEREBİLİYORUZ"

Temsilciliğini yaptıkları markaların pazara sunduğu yeni teknolojilerle 3. Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi’nde yer alacaklarını açıklayan Servi, “Cognex markasının yapay zeka tabanlı ve 3D olmak üzere iki farklı smart ürünü bulunmakta. Standımıza gelecek olan ziyaretçiler bu ürünleri inceleyebilir; yapay zeka ve 3D teknolojisi ile ilgili bizlerden bilgi alabilirler. Yine aynı şekilde kendi markamız olan Föge için geçtiğimiz yıl ve bu yıl ciddi yatırımlar yaptık. Görüntü işleme aydınlatmaları ve antistatik ürünler grubunda şu an itibariyle çok geniş bir ürün yelpazesine sahibiz. Bu alanda bütün uygulamalara cevap verebilecek durumdayız” dedi.

GÖRÜNTÜ TANIMA VE İŞLEME ÇÖZÜMLERİYLE ZİRVE’DE

5-7 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek Zirve’de gündeme taşıyacakları ürün-hizmetleri paylaşan Servi, “Photoneo Bin Picking ürünümüzün tanıtımını yapacağız, ürünümüz kasa içerisinde rasgele bulunan parçaların robot ile toplanması işleminde parçaların konumlarının tespiti için kullanılan 3D bir üründür. Cognex markasının bir ürünü olan dünyanın ilk yapay zeka tabanlı smart kamerasını tanıtacağız. Geçtiğimiz yıl portföye dahil olan bu ürünü fuarların yapılamamasından dolayı sergileyememiştik. Görüntü işleme teknolojisine yeni bir boyut kazandıran bu ürün ile bugüne kadar çözülememiş ya da çok karmaşık olan birçok uygulamaya çözüm sunabiliyoruz. Yine Cognex firmasına ait olan L4000 serisi 3D smart kameramızı sergileyeceğiz, şu ana kadar 2D olarak yapılan görüntü işleme uygulamalarını aynı kolaylıkla 3.boyutta da gerçekleştirebilecek bir ürüne sahibiz. Görüntü işleme sistemlerinin olmazsa olmazı Föge aydınlatmalarımızla ilgili bir standımız olacak, bunlar ve diğer birçok ürünümüzü ziyaretçilerimiz standımızda görebilir ve bizlerden bilgi alabilirler” dedi.

TEKRAR MÜŞTERİLERİYLE STANDINDA BULUŞACAK

Zirve’den beklentilerini de açıklayan Servi, “Yaklaşık 2 yıl gibi bir süredir malum pandemi dolayısıyla fuar etkinlikleri gerçekleştirilemedi. Bu vesileyle tekrar müşterilerimizle standımızda buluşmayı ve geçen süreçte portföyümüze dahil olan yeni ürünlerimizi kendilerine tanıtmak istiyoruz” şeklinde konuştu.