Kablosuz sensörler, yazıcılar, yönlendiriciler, CCTV kameralar, akıllı TV’ler ve akıllı bina cihazları gibi milyonlarca yönetilmeyen IoT cihazları işletmelerde siber güvenlik açıklarına neden oluyor. CyberX, hem IT hem de OT’de yönetilmeyen tüm IoT (Nesnelerin İnterneti) ve ICS (Endüstriyel Kontrol Sistemleri) cihazlarında yüksek görünürlük sağlıyor. 

CyberX’i Tercih Edenler

CyberX; ABD’de ilk 5’de yer alan iki enerji firması, ilk 5 kimya şirketi, ilk 5 küresel ilaç firması, İngiltere’nin ilk 3 doğalgaz şirketi gibi farklı sektörlerden lider firmalar tarafından tercih ediliyor.
Türkiye’de distribütörü IDA Proses ile hizmet vermeye başlayan CyberX’in Türkiye’deki ilk projesi demir çelik sektörünün liderlerinden Çolakoğlu Metalürji oldu. Firmanın tüm tesisinde, sahada yaklaşık 300 civarında ayrık kontrolcünün tek bir networkte toplanıp, siber güvenlik sistemleri uyarlaması gerçekleştirildi. Uluslararası ayağı da bulunan projenin Almanya’daki danışmanının onayıyla hem ürün hem de uygulaması CyberX ve IDA Proses çözümleri ile gerçekleştirildi.

CyberX hakkında detaylı bilgi almak ve online demo için IDA Proses’e ulaşabilirsiniz: idaas.com.tr