Türkiye otomotiv sanayinin önemli ve öncü üreticilerinden Ford Otosan, 1 Temmuz’da başlayan ve bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği Teknoloji Günleri etkinliği kapsamında, akıllı üretim teknolojileri, sanal gerçeklik ve nesnelerin interneti konularındaki Endüstri 4.0 tabanlı ürün ve uygulamaları çalışanlarıyla buluşturuyor.

Firmanın Kocaeli Gölcük Fabrikası’nda gerçekleştirilen etkinliğe ABB, Fanuc, Festo, Hexagon Metrology, Leuze electronic, Sew Eurodrive, Schunk, Sick, SMC, Stäubli ve Universal Robots gibi sektörün birçok önde gelen firması katılıyor ve standlarında yenilikçi ürün ve uygulamalarını sergiliyor.

Etkinliğin son gününde ise firma çalışanları tarafından geliştirilen uygulamalar sunulacak.

“BİRLİKTE ÖĞRENMEMİZ İÇİN DEĞERLİ”

Ford Otosan Gölcük Fabrika Müdürü Müjdat Tiryaki etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, “Güncel teknolojilerin iş süreçlerimize adaptasyonu en güçlü olduğumuz konulardan biri. Bu hafta boyunca akıllı üretim teknolojilerinin lider firmaları, son ürünleriyle fabrikamızda çalışanlarımızla buluşuyor. Bu organizasyonlar, hep birlikte öğrenmemiz için çok değerli. Liderlik eden Miraç Altan ve Dr. Cengiz Deniz’e, katılım gösteren iş ortaklarımıza ve iş arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.” dedi.

Gölcük Montaj Binası karşısındaki dinlenme alanında 9-17 saatleri arasında düzenlenen etkinlik, 5 Temmuz’a kadar devam edecek.