Dassault Systèmes, öğrenci ve profesyonellerin sürdürülebilir inovasyon alanında ilgiyle karşılanan sektörel yetenekler edinerek işyerinde başarılı olmalarını hedefleyen 3DEXPERIENCE Edu platformunu tanıttı.

Firma, söz konusu platform üzerinden yaşam boyu öğrenme konusunda yeni olanaklar tanıyarak ve endüstri ve akademik kurumlar arasında köprü oluşturarak geleceğin işgücünü yaratmadaki rolünü pekiştirmeyi amaçlıyor. 

İŞLETMELER VE AKADEMİ ARASINDAKİ İŞ BİRLİĞİNİ ŞEKİLLENDİRECEK

Platform, yeteneklerle ilgili yayınlar sunacak, küresel ortaklıklar ve eğitim merkezleri oluşturacak ve öğrencileri sürdürülebilirlik proje ve yarışmalarına dahil edecek yanı sıra profesyonellere yeni bir öğrenim deneyimi ve sertifika portföyü sunacak.  

Deneyim temelli öğrenme kanalıyla eğitimi dönüştürmeyi amaçlayan platform, ön plandaki pozisyon ve yeteneklerle ilgili ortak aklı geliştirmeyi, sektörlerde yeni yöntemlerin benimsenmesini hızlandırmak adına işletmeler ve akademik kurumlar arasındaki iş birliğini şekillendirmeyi de hedefliyor. 

Deneyim temelli öğrenme, katılımcıların projeler oluşturarak birbirleri, uzmanlar ve mentörlerle iş birliği gerçekleştirerek aktif olarak yeteneklerini geliştirmeyi ve artırmayı sağlıyor.

“SÜRDÜRÜLEBİLİR İNOVASYON İÇİN DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”

Platformun bilgi ve deneyim temelinde, geleceğin işgücüne güç katan yeni bir dünya sunduğunu dile getiren Dassault Systèmes Endüstri, Pazarlama, Küresel İlişkiler ve Geleceğin İşgücünden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Florence Verzelen, sürdürülebilir inovasyonlar için kişileri faalleştirerek öğrenme, öğretme, yapma ve paylaşma biçimlerini dönüştürebileceklerini kaydetti.

5 MİLYON ÖĞRENCİYE DESTEK SUNUYOR

Firma, uzun yıllara dayanan 11 sektördeki deneyimini ve bilgi birikimini, platform sayesinde bilgi, uzmanlık ve iş verilebilirlik noktasında ilerlemeyi amaçlayan her yaştan beş milyon öğrencinin yanında akademik kurum, şirket ve profesyonellere destek veriyor.

Pandemi kaynaklı kısıtlamalar sırasında bile, dünya genelindeki kurumlara eğitim paketleri sağlıyor, Illinois Institute of Technology, Arts et Métiers ParisTech, Re-Engineering Australia Foundation gibi kurumlarla yaşam bilimleri alanında ve Dünya Ekonomik Forumu (WEF) ile de ileri üretim becerileri alanında iş birlikleri yürütüyor.