İSTANBUL (AA) - Securitas, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği'nin (TÜSİAD) Sanayide Dijital Dönüşüm (SD2) programında yer alarak dijital dönüşüm yolunda yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Securitas tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, şirket, TÜSİAD SD2 programı kapsamında Sanayi-Teknoloji Entegrasyon Programı'nda (STEP) ön elemeyi geçerek teknoloji tedarikçisi şirketler ile buluştu.

Bu bağlamda Securitas, dijital çözüm ihtiyaçları için Arıkovanı Yazılımı firması ile eşleşerek, teknoloji odaklı projeler üzerinde çalışmalarına başladı.

Açıklamada konuyla ilgili görüşlerine yer verilen Securitas Teknoloji ve Ürün Geliştirme Müdürü Alper Seyhan, TÜSİAD'ın SD2 programında yer almaktan ve birçok teknolojik ürün ve hizmet geliştiren firmayla tanışmaktan son derece mutlu olduklarını belirtti.

Securitas olarak dijital dönüşüme yatırım yapmayı ve sektörde fark yaratmayı sürdürdüklerini ifade eden Seyhan,  ilerki dönemlerde eşleştikleri firmayla beraber çalışıyor ve yeni projeleri başaltıyor olacakalarını söyledi. 

Telekomünikasyondan finansa, havacılıktan madenciliğe, enerji sektöründen endüstriyel tesislere kadar toplam 21 farklı segmente özel güvenlik çözümleri sunan Securitas Türkiye, 78 ilde, 11 bölge müdürlüğünde, 70 şube müdürlüğü ile toplam 2 bin 500 hizmet noktasında yaklaşık 20 bin çalışanla hizmet sunuyor.