Schneider Electric, Foxboro DCS çözümlerini uzun yıllardır kullanan SASA Polyester A.Ş., son olarak PTA projelerinde yine aynı çözüm paketini tercih ederken, AVEVA yazılım çözümleriyle de dijitalleşme konusunda önemli bir ilerleme kaydetti.

MECHANICA ÜRETİMİ YAPAY ZEKA İLE PLANLIYOR MECHANICA ÜRETİMİ YAPAY ZEKA İLE PLANLIYOR

TESİSLERİN DİJİTAL İKİZİ OLUŞTURULABİLECEK 

EcoStruxure Hizmet Paketi’nde yer alan Aveva Asset Information Management ekipman, belgeler, çizimler ve çeşitli veri formatları arasındaki tüm ilişkileri belirleyerek ve çapraz referans vererek, birden fazla bilgi kaynağından ve sistemden gelen verileri güvenilir, eyleme geçirilebilir içgörülere dönüştürüyor.

AVEVA AIM çözümü PTA fabrikasının yanı sıra mevcut tesislerin dijital ikizinin oluşturulması için de kurgulandı. 

YAPAY ZEKA VE MAKİNA ÖĞRENMESİNDEN FAYDALANILACAK

Varlıkları ve operasyonları optimize etmek için kurum çapında kapalı döngü görünürlük sağlayan altyapı ve süreç endüstrisi organizasyonları için gerçek zamanlı operasyonel performans yönetiminin temeli olan AVEVA Unified Operation Center çözümü ise, PTA tesislerinin birleşik operasyon merkezi olarak görev yapacak.

AVEVA Predictive Analytic ise SASA içerisindeki PTA ve mevcut tesislerde yapay zeka ve makina öğrenmesi ile kestirimci analitikler ve kestirimci bakım için kullanılacak.

"OPERASYON VERİMLİLİĞİMİZİ ARTIRACAĞINDAN EMİNİZ"


 
Schneider Electric çözümleri ile gerçek zamanlı merkezi izleme sistemi ve dokümantasyon yönetiminde yüksek bir performans; planlanmamış arıza süresinin kısaltılması ve sistem güvenilirliği ve gücünde artış sağlanacak.