ProManage Ar-Ge Direktörü Mustafa Can Öztürk PhD sorumluluğunda başlatılan yenilikçi proje ile üretim yönetim sistemlerinin anlık ve geçmiş verilere ilave olarak yapayzeka ve makina öğrenmesi gibi yöntemlerle geleceği öngörür hale gelmesi sağlanıyor. 

IIoT ALTYAPILARI VE YAPAY ZEKA’YI ANLATTI

ProManage, WIN Eurasia Fuarı’nda alanında uzman ve öncü isimlerin katılımıyla gerçekleştirdiği panelde 'Fabrikalarda IIoT Altyapıları ve Yapay Zeka’yı anlattı. ProManage Genel Müdürü Gönül Kamalı moderatörlüğünde düzenlenen 'Fabrikalarda IIoT Altyapıları ve Yapay Zeka' konulu ProManage özel panelinde, üretim operasyonlarında kestirimci karar vermeyi sağlayan teknolojilere daha bugünden yatırım yapan öncü sanayi kuruluşu Cevher Jant Sanayi A.Ş.'nin COO'su Oğuz Özmen başta olmak üzere ProManage CTO'su Cengiz Özden, plastik üretim teknolojileri alanında Türkiye'nin duayen isimlerinden olan Metin Bilgili ve ProManage Ar-Ge Direktörü Mustafa Can Öztürk, IIoT ve yapay zeka alanlarındaki bilgi ve görüşlerini paylaştılar. 

BAKAN YARDIMCISI ZİYARET ETTİ

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, ProManage standını ziyaretinde şirketin yenilikçi ürün ve hizmetleriyle ilgili bilgi alarak, AR uygulamalarını deneyimlemiş oldu.
WIN Eurasia 2019 kapsamında düzenlenen WINovation yarışmasında şirket, 'Dijital Üretim Yönetim Sistemlerinde Yapay Zeka: Kestirimci Karar Verme' projesi ile birinci oldu. 


Yapay zeka, AR ve Cloud gibi geleceğin teknolojilerinin yanısıra ProManage ürün ve hizmetleriyle ilgili bilgi almak isteyen ziyaretçiler şirketin standına akın etti.