Doruk’un ABD Chicago merkezli firması ProManage Corp, Japon partneri ITO Corp. ile 20-22 Ocak tarihlerinde Tokyo’da gerçekleştirilecek Smart Factory Expo fuarına katılacak. 

DEMO ALANIYLA DENEYİMLEME FIRSATI SUNACAK

Firma, sektörün önde gelen firmalarını buluşturacak fuarda yapay zeka ve artırılmış gerçeklik teknolojileriyle, ProManage’ın yanı sıra her ölçekten işletme için uygulanabilecek kolaylığa sahip yeni ürünü ProManage Cloud ile dijitalleşmenin kurallarını yeniden yazmak için geliyor.

Tokyo Big Sight’ta (Tokyo Uluslararası Gösteri Merkezi) hibrit olarak hem online hem de sahada gerçekleştirilecek fuar kapsamında ProManage Corp., katılımcılara özel olarak oluşturulan demo alanıyla yeni ürünü ProManage Cloud’u deneyimlemeye imkan verecek.  

EK MAKİNA YATIRIMINA İHTİYAÇ KALMIYOR

ProManage Cloud ile 2021 itibarıyla her ölçekten işletmenin dijitalleşmesini sağlamayı amaçlayan firma, Türkiye pazarında tanıttığı ürünü ile bilhassa zorlu pandemi koşullarında işletmelerin üretimlerini kesintisiz ve karlı bir şekilde sürdürebilmelerinin yanı sıra tek tıkla işletmelerini yönetebilmeleri açısından büyük bir öneme sahip.

İşletmelerin küçük bütçelerle ihtiyaçları bazında dijital dünyayı keşfetmelerini, darboğaz ve kayıplarını tespit ederek geleceğin akıllı işletmelerinden biri olmalarını sağlayabilmek için tasarlanmış IoT temelli bir MES MOM sistemi olan ürün, ekstra makina yatırımına ihtiyaç duymadan tek tıkla yönetilebilir bir işletmeye sahip olmayı mümkün hale getiriyor.

BAKIM MALİYETLERİNİ AZALTIYOR, GERÇEKLEME SÜRECİNİ KISALTIYOR

Sunucu ve depolama faaliyetlerinin bulut ortamına taşınması yoluyla sistem bakım maliyetlerinin azaltılmasını, bu alana yapılacak yatırımların üretim proseslerinin geliştirilmesine ayrılmasını ve gerçekleme sürecinin kısaltılmasını sağlıyor ve uygun paket seçenekleriyle sunuluyor.