Doruk, yaklaşık 25 yıllık uzmanlığı ile işletmelerin küçük bütçelerle ihtiyaçları doğrultusunda dijital dünyaya girmelerine imkan veren ProManage Cloud için dört farklı abonelik seçeneği oluşturdu.

Akıllı fabrika olmanın en kolay yolunu sunan ProManage Cloud’un dijital dönüşümün önündeki tüm engelleri ortadan kaldırdığını söyleyen Doruk Yönetim Kurulu Üyesi ve ProManage Corporation Genel Müdürü Aylin Tülay Özden, izlenebilir ve yönetilebilir bir işletmeye sahip olmayı amaçlayan sanayicilere çözüm ortaklığı yapacaklarını ifade etti.

"DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ KALDIRIYORUZ"

Özden, sanayicilerin dijital dönüşüm yolculuğu çerçevesinde, işletme kültürü ve iş yapış biçimlerinde sağlam ve güvenli olarak ilerlemesine ve kârlılığını ikiye katlayarak büyümesine olanak tanıyan ProManage Cloud ürünlerini, sanayicilerin küçük bütçelerle geleceğin sürdürülebilir, akıllı, kârlı, işini büyüten ve tercih edilen işletmelerinden biri olmalarını sağlamak için hayata geçirdiklerini belirtti.

"Akıllı fabrika ve gelecekte de başarılı bir tedarikçi olmanın en kolay yolunu sunan bu yeni teknoloji ve yaklaşımla dijital dönüşümün önündeki tüm engelleri ortadan kaldırıyoruz" diyen Özden, ek makina maliyetine gereksinim olmadan, sadece mevcut internet altyapısıyla yönetilebilmesi avantajıyla da işletmelere büyük kolaylık sağladıklarını dile getirdi.

MECHANICA, PERİHAN İNCİ’DEN YATIRIM ALDI MECHANICA, PERİHAN İNCİ’DEN YATIRIM ALDI

"İZLENEBİLİRLİKLE VERİM ARTIYOR, SATIŞ STRATEJİSİ OLUŞTURULUYOR"

Şirketlerin farklı ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan "İşletmem Cepte", "İşletmem Dijital", "İşletmem Entegre" ve "İşletmem Akıllı" olmak üzere dört farklı abonelik seçeneği hakkında bilgiler veren Özden, söz konusu paketlerden birinin tercih edilmesiyle dijitalleşmeye adım atmanın ekonomik ve bir gün kadar kısa olduğunun altını çizdi.

KOBİ'lere yönelik olan birinci ve ikinci başlangıç paketleriyle, bu seviyedeki işletmelerin de hızlı ve kolay bir şekilde dijitalleşmeye başlayabildilerini aktaran Özden, bu sayede tüm sanayicilerin işletmelerini herhangi bir kayıp yaşamadan, hızlı, kaliteli ve akıllı yöneterek dijital dünyaya giriş yaptıklarını belirtti.

Firmaların tüm üretim süreç ve ekipmanlarını her an her yerden izlenmesini mümkün kılan teknolojinin makinaların da çalışıp çalışmadığını da anlık takibinin yapılmasını sağladığını kaydeden Özden, "İşletmeler, ProManage Cloud’a her yerden erişebildikleri için elde edilen izlenebilirlik üretim hattında verim artırırken etkili bir satış stratejisi oluşturulmasına destek oluyor." dedi.

"YENİ ÇAĞIN BEKLENTİLERİYLE SÜRECİNİ SÜRDÜRECEK"

Doruk Yönetim Kurulu Üyesi ve ProManage Corporation Genel Müdürü Özden, üretim tesislerinin beklentilere ve ihtiyaçlara göre kendini devamlı değiştirmesi ve geliştirmesi gerektiğini vurgulayarak ProManage Cloud ürünlerini "fabrikalarla beraber büyüyen bir sistem, ideal bir çözüm ortağı" felsefesi üzerine inşa ettiklerini söyledi.

Ürünlerinin en kolay kapsamdan en gelişmiş kapsama kadar aynı altyapı üzerinde ilerleyebilme imkanı verdiğini aktaran Özden, ilerleyen süreçte ise daha gelişmiş bir sistem gereksinimi oluştuğunda telefonla üst işlevlere anında sahip olunabildiğini bildirdi. 

Özden, sanayicinin ihtiyaçlarına göre, alanında uzman mühendislerinden oluşan ekiplerince geliştirilmeye devam eden ürünün, yeni çağın beklentileri doğrultusunda kendi sürecini sürdüreceğini dile getirdi.

"AYNI KAYNAKLA YÜZDE 50 DAHA FAZLA ÜRETİM YAPIYORLAR"

Aşamalı yaklaşımla işletmelere düzenli dijital yolculuk fırsatı veren ürünlerinin ilerleyen aşamalarda üretim kapasitelerini en az yüzde 50 artırarak faaliyetlerini yerine getirdikleri bilgisini veren Özden, "Bir başka deyişle; aşamayı tamamlayan sanayiciler aynı kaynakla yüzde 50 daha fazla üretim yapıyor ya da mevcut üretimini en az yüzde 30 daha az zamanda, yani daha hızlı yapabiliyor. Aynı zamanda yüzde 30 daha az kaynak kullanarak ürün ve çözümlerini hayata geçiriyorlar." şeklinde konuştu.

"MES/MOM İLE DÜNYADAKİ RAKİPLERİNİN ÖNÜNE GEÇEBİLİYORLAR"

Bundan böyle üretimini dijitalleştirmeyen sanayicinin kalmayacağını ifade eden Aylin Tülay Özden, ProManage Cloud'un gelişimini devamlı sürdüren esnek bir sistem olması sebebiyle ilerleyen süreçlerde de farklı ihtiyaçları karşılayabildiğini, bir sonraki aşamanın siparişten sevkiyata kadar operasyonel akışların dijital araçların desteğiyle hızlı, kârlı ve kaliteli hayata geçirildiği üretim operasyonları yönetimi uygulaması olan MES/MOM olduğunu belirtti.

Özden konuşmasını, "MES/MOM kullanımı aşamasına gelen sanayi işletmeleri, dünya standardında üretim yönetimi operasyonlarını eksiksiz olarak uygulama ve dünyadaki tüm rakiplerinin önüne geçebilme yetkinliğine sahip oluyor." diyerek noktaladı.