Doruk firmasının akıllı üretim yönetim sistemi ProManage, veri toplama modülü ProData ile kestirimci kalite, bakım ve planlamaya imkan tanıyarak maksimum verim sağlıyor.

Yapay Zeka ve Artırılmış Gerçeklik teknolojileri ile tam entegre olan ProManage’ın üretim verilerini toplama modülü ProData, üretim süreçlerinde geleceği öngörmeyi mümkün kılarak rekabet seviyesini üst seviyelere çıkarıyor, üretim maliyetlerini düşürüp kalite değerlerini artırıyor. 

ÜRETİM SÜREÇLERİ PREDİKTİFLEŞİYOR

ProManage ile entegre çalışan ProData ile sanayicilerin üretim süreçleri prediktif yani kestirimci hale geliyor. 

Üretim hatlarında ürün, emir, operatör, hammadde, yarı mamul, zaman, proses koşulları ve ortama ilişkin verileri toplayan ve bu verileri değerlendiren modül ile birlikte sanayiciler kolaylıkla işletmelerinin geleceğini öngörebiliyor. 

YAPAY ZEKA VE MAKİNA ÖĞRENMESİ

ProManage ile toplanan sıcaklık, basınç, nem, devir hızı, tork press basıncı gibi proses değerlerini, parametrelerini ve set değerlerini sensörler aracılığıyla makinalardan toplayan ProData, bu değerleri veri tabanına kaydediyor. 

Bu sayede ürünün makinada sarf ettiği enerji miktarı, hızı, basınç ve sıcaklık değerleri, kalite oranı gibi veriler elde edilebiliyor.  

Modül aynı zamanda, yapay zeka ve makina öğrenmesi uygulamalarını hayata geçiren verileri de sağlıyor. 

Böylece hangi istasyonun ne hızda çalışırsa kalite oranının yüksek ya da düşük olduğu, mevsim koşullarının kalite, üretim ve arıza sonuçlarına etkileri gibi bilgilere ulaşmayı mümkün