Proceed Kurumsal Bilgi Sistemleri Kurucu Ortağı Nihat Engin Özel, 3. Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi'nde enerji yönetimi, kalite yönetimi, OEE modülü, saha operasyonları ve stok yönetimi uygulamalarında kullanılacak yeni mobil uygulamaları gibi birçok yenilikle güncellenen INPDS sistemlerine ilginin yüksek olacağını söyledi.

"DAHA GÜÇLÜ BİR ÜRÜNLE HİZMETE DEVAM EDİYORUZ"

Covid-19 pandemisi sürecinde yeni projelerinin Ar-Ge çalışmalarına yoğunlaştıklarını ve TÜBİTAK Teknokent bünyesindeki yeni ofislerine taşınarak kadrolarını büyüttüklerini aktaran Engin Özel, şöyle konuştu:

"Pandemi nedeniyle sektörün yaşadığı duranlığı, yeni projelerimizin Ar-Ge çalışmalarını yaparak oldukça verimli geçirdik. INPDS sistemimiz bu dönemde; Enerji Yönetimi, daha gelişmiş bir Kalite Yönetimi, yeni OEE modulü, saha operasyonları ve stok yönetimi uygulamalarında kullanılacak yeni mobil uygulamalar gibi pek çok yeniliğe sahip oldu. TÜBİTAK Teknokent içinde yeni kurulan ofisimize taşınarak kadromuzu büyüttük. Bu değişiklikler ile INPDS olarak, daha güçlü ve iyi bir ürünle müşterilerimize hizmet sunmaya devam ediyoruz."

"ETKİN BİR VERİMLİLİK TAKİP SİSTEMİ SAĞLAYACAK"

Özel, Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ile ilgili olarak "Özellikle yeni enerji yönetimi modülümüz, OEE raporlamalarımız ve mobil uygulamalarımız işletmelere çok daha etkin bir verimlilik takip sistemi sağlayacak. Zirvede bu hizmetlerimize ilginin yüksek olacağını tahmin ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"SEKTÖRÜN NİTELİKLİ BULUŞMASINA ARACILIK EDECEK"

Zirveden beklentileri ile ilgili de görüşlerini paylaşan Özel, "Daha öncede Zirveye katıldığımız dönemlerde çok olumlu dönüşler almıştık. Bu Zirvede de nitelikli katılımcı sayısının yüksek olmasını bekliyoruz. INPDS olarak, Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi çok önem verdiğimiz bir organizasyon ve bu yılda geçen yıllarda olduğu gibi sektörün müşterileri ile nitelikli buluşmasına aracılık edeceğine inanıyoruz." açıklamasında bulundu.