“Zirveye özel partner firmalarımızı ve bu firmalarla birlikte geliştirdiğimiz Yapay Zeka Destekli emniyet çözümlerimizi tanıtacağız” diyen Pilz Türkiye Satış Müdürü İsmet Yıldırım, 2021 yılının ilk yarısını değerlendirdi.

Yıldırım, “Yılın ilk yarısında 2020'ye göre artan bir talep ile karşılaştık. Pandemi nedeniyle ertelenen taleplerin bir kısmını 2021 yılının ilk yarısında karşıladık. İş geliştirme tarafında da mevcut uygulamalarımıza 2017’den beri üzerinde çalıştığımız dijital dönüşüm çözümlerimizi entegre ederek yenilikçi ve yaratıcı projeler oluşturmaya başladık. Prensip olarak geliştirdiğimiz bu çözümleri öncelikle kendi iç süreçlerimizde deneyip başarılı olunması durumunda çözümlerimiz arasına eklemeyi tercih ediyoruz. Bu geliştirdiğimiz yenilikçi süreç çözümlerimizde PILZ grubu içinde öncü durumdayız. Kural koyucu vizyonumuz ve eşsiz yönetim tarzımızla yıllardır olduğu gibi içinde bulunduğumuz dönemde de yeniliklere adapte olmada üst sıralarda olmayı planlıyoruz” dedi.

ZİRVE’DE NELER SERGİLEYECEK? 

5-7 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek 3. Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi’nde gündeme taşıyacakları ürün-hizmet ve uygulamalarını aktaran Yıldırım, “Pandemiyle birlikte sektörümüzde ihtiyaca özel proje gereksinimleri ortaya çıktı. Bu teknolojileri endüstrilere uygulamanın maliyetli ve yorucu olduğunun bilincindeyiz. Amacımız bu dönüşümü kolaylaştırmak ve kullanım alanlarını arttırmaktır. Güncellenecek olan standartlarla beraber değişen ve gelişen dönüşümde, sadece kendi uzmanlık alanımızla değil farklı uzmanlıklarla kapsamlı çözümler yaratmak istiyoruz. Bu doğrultuda 360 derece çözümler sağlayabileceğimiz partner firmalarımızı ve bu firmalarla birlikte geliştirdiğimiz Yapay Zeka Destekli emniyet çözümlerimizi ziyaretçilerimize tanıtacağız. Bu çözümlerimiz ise; Robot Hücreleri için AI (Yapay Zeka) Kamera Destekli İzleme, Dijital Teknik Destek Asistanı ve Lojistik sektörü için entegre çözümler olacak. Bu doğrultuda her endüstriye entegre edilebilen, verimliliği maksimum seviyeye çıkaracak olan çözümlerimizin, dijital dönüşüm senkronizasyonu sağlamak isteyen herkesin ilgisini çekeceğini düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı. 

“YENİLİKLERE IŞIK TUTACAK”

Yıldırım, Zirve’den beklentilerini ise; “PILZ olarak eksiksiz ve bilgi derinliği yüksek hizmet verme alışkanlığımızla emniyette lider konumdayız, bu alışkanlığımızı 2017’den beri dijital dönüşüm tarafında da sürdürdüğümüzü ispatladık. Çözümlerimizi Endüstri 4.0 Zirvesi’nde yüz yüze paylaşırken, interaktif olarak Türkiye ve globalde uygulanan aynı zamanda üzerinde çalışılan yeniliklere ışık tutmayı hedefliyoruz. Uzun vadede ise faydalanamadığımız birçok veriden bilgi üreteceğimizi öngörüyoruz. Bu bilgileri kullanarak müşterilerimize en doğru çözümleri sunmak ve verimliliği maksimum seviyeye çıkarmayı taahhüt ediyoruz. Kendinden emin ve bilinçli bu duruşumuzun dijitalizasyon tarafında rekabet avantajımızı arttırmakla birlikte sektördeki liderliğimizi pekiştireceğine inanıyoruz” şeklinde aktardı.