Türkiye'nin yanı sıra global pazarlarda da kurumsal kaynak planlama çözümü caniasERP'nin yanı sıra büyük veri, bulut, iş zekası uygulamaları ve IoT ürün ve çözümleri ile başarısına devam eden IAS, pazarın en önemli ülkelerinden olan Güney Kore’deki operasyonu ile büyük bir başarıya imza attı.

G. Kore'nin başkenti Seul'da açtığı ofisi ile operasyonlarını 2019'un başlarında genişleten ve bu ülkedeki projelerini sürdüren firma, otomotiv sektörünün dünya devi firmalarından biri ile başlattığı projesinde kısa sürede büyük ilerleme kaydetti.

GELECEK DÖNEMDE ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Son olarak G. Kore merkezli otomotiv firması ile anlaşan IAS, başlattığı projesinin ilk iki fazını kısa sürede başarı ile tamamlayarak bu pazarda önemli çalışmalardan birine daha imza attı.

Firmanın yan kuruluşuna hizmet sunan IAS’ın ilerleyen dönemde çalışmalarını genişleterek devam edeceği öğrenildi.

DÜNYAYA YAZILIM İHRAÇ EDİYOR

Tamamen Türk mühendislerinin geliştirdiği kurumsal kaynak planlama yazılımı caniasERP, yurt içi ve yurt dışında 30’u aşkın ülkede firmaların Endüstri 4.0 yolculuğunda gereksinim duydukları ihtiyaç ve talepleri karşılıyor.

Yurt dışı ofisleri ve iş ortakları aracılığıyla dünya genelinde yazılım ihracatına tüm hızıyla devam eden firma, Almanya, ABD, İsviçre, BAE, Hindistan ve G. Kore gibi teknolojide dünyanın önde gelen ülkelerindeki faaliyetleriyle adından söz ettiriyor.