Bir Özdilek kuruluşu olan Özveri Ar-Ge MerkeziIDC (International Data Corporation) Türkiye tarafından düzenlenen CIO 2022 Ödülleri kapsamında "Human Machine Collaboration" ödülüne layık görüldü.

KONTROL VE GÜNCELLEME İŞLEMLERİNİ PRATİK HALE GETİRİYOR

Küresel yazılım ürünleri geliştirmek ve yazılımların ihtiyacı olan donanımları tasarlamak amacıyla faaliyet gösteren Özveri Ar-Ge Merkezi, perakende sektörüne sunduğu TagSpot uygulaması ile ödüllendirildi.

Merkeze ödül kazandıran uygulama; sektörde, mağaza ve market raflarında yer alan ürünlerin etiket fiyatlarının kontrol edilmesini, güncellenmesini, ürün doğrulama işlemlerinin takibini hızlı ve pratik bir yöntem ile çözmeyi amaçlıyor.

MECHANICA, PERİHAN İNCİ’DEN YATIRIM ALDI MECHANICA, PERİHAN İNCİ’DEN YATIRIM ALDI

Uygulama ayrıca, ürün etiketini mobil cihazların kamerası ile algılayarak fiyatının güncel olup olmadığını da ERP sistemlerinden bağımsız olarak kontrol edebiliyor.

YAPAY ZEKA ÇALIŞMALARINDAN BULUT ÇÖZÜMLERİNE...

Faaliyetlerine 2019 yılından beri devam eden merkezin gerçekleştirdiği çalışmalar arasında şunlar bulunuyor:

  • kamera görüntü işleme teknolojileri,
  • mobil uygulamalar,
  • bulut çözümleri ve
  • yapay zeka çalışmaları 

Yeniliğin ve teknolojinin gücüyle ilerleyen şirket, gelecek süreç için de firma içi iletişimi kolaylaştıran, iş akışını hızlandıran, pazar payını ve müşteri memnuniyetini artıran fikirler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

ENDÜSTRİ FIRSATLARI VE TRENDLERİYLE İLGİLİ UZMANLIK SAĞLIYOR

Dünya çapında bin 200’ün üzerinde analist ile hizmet sunan IDC, 110'u aşkın ülkede teknoloji ve endüstri fırsatları ve trendleriyle ilgili küresel, bölgesel ve yerel uzmanlık sağlıyor.

IDC Türkiye CIO Zirvesi 2022 çerçevesinde artan inovasyon hızını keşfedecek, bölgenin gelişen teknoloji ortamını inceleyecek ve kuruluşların kendilerini dijital olarak dayanıklı geleceğin kuruluşlarına dönüştürmelerine destek olacak en iyi uygulama stratejileri sunuluyor.