NEDEN YAPTIRILMALI, NE TÜR AVANTAJLAR SAĞLAR?

Bülent Doğru, "Otomasyon fizibilitesinin, endüstriyel sahada görülen fırsatların gerçekleşmesi durumunda işletmenin/fabrikanın hayatında nelerin değişeceğini, nasıl faydalar sağlayacağını ve avantajlı/dezavantajlı durumların neler olacağını yolun en başında yüksek doğrulukla ortaya koyduğunu söyleyebilirim." dedi.

Yanlış bir yatırıma ya da yatırımın yanlış zamanda yapılmasını önleyerek nakit ve vakit kaybının önüne geçeceğini kaydeden Doğru, bu kapsamda etkilerin en baştan görülerek sonuçta çıkması muhtemel olası sürprizlerle karşılaşma riskini en aza indirgediğini dile getirdi.

Ek olarak farklı bakış açılarından farklı alternatifler ve fırsatlar yakalama olanağı da tanıdığını aktaran Doğru, "Çok sayıda olasılık değerlendirildiğinden dolayı uygulama sürecinde de sürprizlerle ve olumsuzluklarla karşılaşmak büyük oranda engellenmiş olur. Bunlar gibi avantajlarıyla otomasyon fizibilitesi yapmanın şirketlerin zemini sağlam atılımlar yapmasına imkan verdiğini söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

"KAPSAMLI RAPOR TESLİM EDİYORUZ"

Tüm ihtiyaçlara cevap verebilen bir otomasyon fizibilite çalışması gerçekleştirdiklerini bildiren Doğru, firma olarak sahada ve masa başında aktif bir şekilde bu çalışmayı yaptıklarını söyledi.

Sahanın büyüklüğüne göre, gereken süre kadar sahada tam zamanlı vakit geçirerek tüm süreçleri ayrıntılı olarak irdelediklerini ifade eden Doğru, "Mevcut proses ve işleyişi derinlemesine inceleyerek dar boğazları, ihtiyaçları, optimizasyonları not alıyoruz. Saha çalışmasından sonra masa başında hesaplama, araştırma ve olası projelendirme süreçlerini detaylı bir şekilde yapıyoruz. Saha personelleriyle toplantılar düzenleyerek yapılan hesaplamaların, alternatif senaryoların üzerinden geçiyoruz. Revize edilen hesaplamalar üzerinden simülasyonlar çalıştırıp sonuçlara göre fizibiliteyi nihai hale getiriyoruz." diye konuştu.

MAXION WHEELS'İN DİJİTAL DÖNÜŞÜM STRATEJİLERİNİ AÇIKLADI MAXION WHEELS'İN DİJİTAL DÖNÜŞÜM STRATEJİLERİNİ AÇIKLADI

Doğru, söz konusu çalışmaların ardından saha ekibiyle fizibilite kapanış toplantısı yaparak kapsamlı bir rapor teslim ettiklerini sözlerine ekledi.