Noya Bilgisayar kompakt bir tasarımda yüksek performans sağlayan yeni Panel PC modeli EPC-410 ile farklı sektörlerdeki dijital dönüşüm ve otomasyon projelerine yerli ve güvenilir bir çözüm sağlamayı hedefliyor.

Yüksek performanslı Intel Celeron J1900 Quad-Core işlemciye sahip E-Life EPC-410, dayanıklı alüminyum enjeksiyon gövdesi, gelişmiş I/O özellikleri ve 10.1” Projected Capacitive Dokunmatik Ekranıyla en zorlu şartlarda kesintisiz çalışma için geliştirildi.

OPTİCAL BONDİNG EKRAN TEKNOLOJİSİ

Benzerlerinden farklı olarak Optical Bonding Teknolojisinin kullanıldığı 1280x800 çözünürlüğe sahip 10.1” Projected Capacitive Dokunmatik Ekranıyla EPC-410, tabletlerin sahip olduğu hassasiyette bir dokunmatik ekran deneyimi sunuyor.

Bu teknoloji sayesinde EPC-410 için özel tasarlanan Capacitive Dokunmatik Panel, yüksek çözünürlük ve parlaklığa sahip IPS LCD panel ile özel bir optik yapıştırıcı kullanılarak lamine ediliyor. Bu işlem sonucunda dokunmatik panel ile LCD, arada herhangi bir hava boşluğu olmayan tek parça bir ekran dönüşüyor.

Optical Bonding teknolojisi görüntü kalitesini en üst seviyeye çıkarırken, ekranın dayanıklılığını da birkaç kat arttırmakta. Genellikle askeri sistemler, dış mekan dayanıklı tabletler veya araç bilgisayarları gibi çözümlerde kullanılan bu teknoloji E-Life EPC-410 Panel PC ‘de standart olarak bulunuyor.

GELİŞMİŞ BAĞLANTI PORTLARI İLE ESNEK VE FONKSİYONEL

E-Life EPC-410 Panel PC, kompakt tasarımına rağmen 2 adet RS232, 2 adet USB 3.0, 1 adet Digital I/O gibi gelişmiş bağlantı özellikleriyle sahada ihtiyaç duyulan tüm gereksinimlere cevap verebiliyor.

Ürünün I/O yapısı proje bazında müşteri talebine göre özelleştirilebilmekte. Bu sayede otomasyon, Endüstri 4.0, IoT, Akıllı Fabrika, MES gibi çok farklı uygulamalarda ihtiyacı tam karşılayan bir donanım çözümü sunulabilmekte. EPC-410 üzerinde bulunan 1 adet Mini PCIe genişleme yuvası sayesinde Wi-Fi, Bluetooth veya 4G gibi farklı kablosuz bağlantı teknolojilerini de kolayca eklemek mümkün.

HIZLI VE KOLAY ENTEGRASYON İÇİN HAZIR

Farklı montaj ve ayak seçenekleri ile projelerde hızlı bir şekilde kullanılabilecek şekilde tasarlanan EPC-410, özellikle panel montaj aparatları ile sahada hızlı ve kolay bir entegrasyon sağlıyor. Ürünün sahip olduğu opsiyonel masaüstü ayak seçeneği ve duvar montaj ayağı da farklı ihtiyaçlara hızlı ve problemsiz bir şekilde cevap vermeyi hedefliyor.

Noya Bilgisayar’ın tasarım ve üretim gücü sayesinde faklı projelere özel montaj çözümleri de geliştirilebiliyor.

Noya Bilgisayar Sistemleri Ltd.Şti. ilk modelden itibaren kararlılıkla sürdürdüğü, yüksek kaliteli yerli endüstriyel bilgisayar çözümlerini rekabetçi fiyatlarla sunma politikasını EPC-410 Panel PC ile de devam ettiriyor.

Bu sayede Türkiye’deki işletmelerin dijital dönüşüm projelerine yerli tasarım ürünlerle destek vermeyi ve uygulama maliyetlerinin düşürülmesine katkı sağlamayı hedefliyor.