OMRON, endüstriyel otomasyon çözümleri serisine endüstriyel uzaktan erişim için RT1 Serisini eklediğini duyurdu.

Kullanıma hazır çözüm, maliyetli ve zaman alıcı yerinde ziyaretler olmaksızın uzaktan düzeltici bakım sağlar. Uzaktan erişim sayesinde kullanıcılar, her yerinden arayüzleri görüntüleyebiliyor ve kontrol edebiliyor, ekipman sorunlarını giderebiliyor ve güncellemeleri yükleyebiliyor. 

SECOMEA TARAFINDAN DESTEKLENİYOR

OMRON'un Secomea tarafından desteklenen RT1 Serisi, verimli, kolay ve güvenli uzaktan bakım için gereken tüm yazılım ve donanım komponentlerini kapsıyor.

Uzaktan erişim çözümü, firmanın geniş endüstriyel otomasyon çözümleri teklifini tamamlar ve yerinde ziyaret ihtiyacını azaltırken makinanın çalışma süresini önemli ölçüde artırıyor.

ARIZA, BAKIM VE DİĞER MALİYET İHTİYAÇLARINI AZALTIYOR

OMRON'un hedefi, üretim mimarilerinin her yönü için müşterilerine eksiksiz bir hizmet sunmaktır.

Firmanın otomasyon platformu, müşterilerin 7/24 çalışan üretim tesislerinde ortaya çıkabilecek sorunlara uzaktan yanıt verebilmelerini sağlamak için artık uzaktan erişim çözümüyle genişletildi. Uzaktan erişim çözümü, makina sorun giderme ve bakımıyla ilişkili CO2 emisyonlarının yanı sıra seyahat etme ihtiyacını ve diğer maliyetleri önemli ölçüde azaltabiliyor.

ATLAS COPCO AKILLI FABRİKA DÖNÜŞÜMÜNÜ HIZLANDIRACAK ATLAS COPCO AKILLI FABRİKA DÖNÜŞÜMÜNÜ HIZLANDIRACAK

SERİNİN ANA ÖZELLİKLERİ VE AVANTAJLARI

•    Endüstriyel ekipmana isteğe bağlı, gerçek zamanlı servis için uzaktan erişim sağlamak üzere makina kontrol panellerine kurulabilen DIN'e monte edilebilir endüstriyel ağ geçidi
•    Güvenlik sertifikalı ve yerleşik güvenlik duvarı
•    OMRON otomasyon çözümlerinin tümünde sorun giderme ve uzaktan programlama
•    Yanıt hızını iyileştirmek, acil durumların etkisini azaltmak, mühendislerin iş yükünü optimize etmek ve makina kullanılabilirliği ile üretkenliğini en üst düzeye çıkarmak için hizmete hazır cihaz
•    Makina bakımı için seyahat ihtiyacını azaltarak minimum çevresel etki ve artan sürdürülebilirlik