¨Mobil, en güçlü olduğumuz alan, otomasyon ve makina tarafında ise panel PC'ler çok talep görüyor, fabrika ve makina üreticilerine ise Panel PC'de çözüm ortaklığı sunuyoruz. Ekranın gerekmediği projelerde ise sadece Endüstriyel PC'ler ile kullanılabilen ürünler sunduklarını anlatan; Cihan Aksoy, ¨Amacımız, müşterinin birebir ihtiyacına göre ürün belirlemek ve sunmak¨ dedi. 

Sektöre giriş yaptığı ilk yılda Ovis'in yoğun bir taleple karşılaştığını söyleyen Ovis Bilişim Kurucusu ve Genel Müdürü Cihan Aksoy, "Kısa süre içinde bu kadar yükselmemizin sebeplerinden birisi de sektörde genç ve dinamik rekabeti arttıracak yeni firmalara karşı kuvvetli bir ihtiyacın olması" dedi. Cihan Aksoy ile Türkiye'de sundukları başta endüstriyel PC ve ekranlar olmak üzere kiosk çözümleri ve diğer hizmet verdikleri iş dalları hakkında detaylıca konuştuk. 

Ovis'in Türkiye'deki yapılanmasını anlatarak 2018 yılı gündeminizi paylaşmanızı rica ediyorum. 
Şirketimiz, şu an için 6 kişilik uzman ekip ile hizmet vermektedir. En önemli önceliğimiz donanım tedarikçiliği. Tayvan'lı firmaların distribütörlüğüne sahibiz. Bazıları ile "exclusive disitribütörlük" bazıları ile "proje bazlı partnerlik" şeklinde çalışıyoruz. Mobil ve otomasyon tarafında odak noktamız endüstriyel PC ve ekran satışı. Şirketimizin hizmet verdiği diğer bir alan ise yolcu sayma sistemidir. Bu konuda belediyelerle görüşmelerimiz devam etmektedir. Eş zamanlı olarak 2018 ve 2019 yılları arasında yükselişe geçmesini beklediğimiz kiosk projelerimiz bulunmaktadır. Bilgilendirme ekranları, biletmatik gibi kiosklarla ulaşımda da hizmet vermekteyiz. Otomasyonda ise bordromatik; mavi yakaların bordrosunu basabilecekleri bir sistem olup içerisinde panel PC'lerin konumlandırılabileceği kiosk tasarımları şirketimiz tarafından sunulmaktadır. Son olarak niş projelerde ve AVM'lerde bilgilendirme ekranları tasarlıyoruz.