MTK+Bearings, Hitsoft ile operasyonlarını dijitalleştirmek amacıyla anlaşmaya vardı.

İlk olarak firmanın Belçika genel merkezinde başlayacak SAP Business One ERP projesi, ardından da Türkiye’deki operasyonlara entegre edilecek.

MTK+Bearings Türkiye Genel Müdürü Metin Kartal, söz konusu iş birliğiyle ilgili ST Endüstri Medya’ya özel açıklamalarda bulundu. Kartal, şöyle konuştu:

“AKILLI İŞLETMEYE GEÇİŞ YAPIYORUZ”

“Akıllı işletmeye geçiş yapıyoruz. İş birliğimiz ve başlattığımız proje ile dünya genelinde gelişen MTK Bearings organizasyonunun, üretim ve tedarik departmanlarını optimize etmeyi ve planlama süreçlerinde kolaylık sağlamayı amaçlıyoruz. Ayrıca iş birliğimiz ile lojistik, satış ve finans departmanlarının performansını artırmayı, tüm departmanlar arası iletişimi online hale getirmeyi, zaman kayıplarını ortadan kaldırmayı ya da kayıpları en aza indirgemeyi, CRM ile bilgiyi iyi yöneterek verimli hale getirmeyi hedefliyoruz.”

“YIL SONUNDA TÜRKİYE’Yİ ENTEGRE ETMEYİ HEDEFLİYORUZ”

“Projemiz için start vermiş bulunuyoruz. Bu hafta Belçika merkezimizde çalışmalar başlıyor. Hedefimiz, haziran gibi Türkiye kısmının da başlaması. Yapılacak çalışmaların ardından 2021 yıl sonunda Türkiye’yi de operasyona entegre etmeyi planlıyoruz.”

“ÜRETİLEN KATMA DEĞERİ DAHA İLERİ TAŞIMAYI AMAÇLIYORUZ”

Projede danışmanlığı üstlenen Hitsoft firması sosyal medya hesabından konuya ilişkin şu açıklamalar yapıldı:

“Şimdi de Avrupa'nın kalbinde, Belçika'dayız. MTK+Bearings SAP Business One ERP projemizi duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! 30 yıllık tecrübe ve Avrupa’nın en geniş stok çeşitlerinden birine sahip rulman üreticisi MTK+Bearings, Brüksel Merkez ve MTK+Türk Rulman olarak operasyonlarını, Hitsoft danışmanlığı ve SAP B1 gücüyle dijitalleştirecek. Dünya çapındaki faaliyetlerini ve ürettikleri katma değeri daha da ileriye taşıma hedefiyle… Projemiz hayırlı olsun!”