27-29 Kasım’da, Nuremberg’deki Fuar’da, Mitsubishi Electric, üretim sürecinin her aşamasını dijitilizasyona olanak sağlayan en ileri teknolojisi, beğeni topladı.
Endüstri 4.0’a entegre, akıllı fabrikalara, yenilikçi yaklaşımlarla, iş ve maliyet avantajları sağlayan firma, üretim sürecinden, bakım hizmetlerine ve teknik mühendislik uygulamalarına kadar ki çalışmaları, fuara damga vurdu.
Firmanın SCADA’nın yeni nesil ürünü olan MAPS 4 (Mitsubishi Electric Adroit Process Suite 4), mühendislik uygulamalarının geliştirme zamanının azaltılmasına olanak veriyor. Nesneye dayanan özellikleriyle öne çıkan MAPS 4, tüm markalardaki ekipmanları çabucak ve kolayca sistemik entegrasyonunu yapabiliyor.
Yaşam Çevrimi Yönetimi aracıyla da, ölçülüp, raporlanabilirliği, bulut bağlantısıyla birleşince, depo uygulamalarından bağımsız, sistemi yormayan bir konfor da getiriyor.
Fabrika otomasyon sektöründeki yenilikçi mamulleriyle, büyük ilgi toplayan, firma, akıllı otomasyonun üretimin farklı seviyelerinde uygulanmasını mümkün kılan çareler üretiyor. Güncel SCARA robot paketiyle, yeni başlayanlara önemli bir destek veren çözümüyle,  bütünleşik robotik uygulaması, en elverişli intralojistik için Smart Carriage adı verilen yeni nesil uygulamasını üreten Lineer Transfer Sistemi (LTS) ve daha etkili enerji yönetim sisteminde, kapsamlı MEnergy konsepti çözümleri, fuarda en çok konuşulan konular oldu.

EN ELVERİŞLİ AKILLI SİSTEM YÖNETİMİ

Sanayi 4.0 ile arızadan önce önlem alan, kestirimci bakım uygulamalarında, firma, robot bakımı için entegre AR uygulamasıyla birlikte, makina tanısında "GOT Drive" gibi opsiyonlar üretiyor.
"GOT Mobile" özelliğiyle üretim süreci, dünyanın her noktasından izlenip, sorgulanırken, alarm, akıllı telefon, ya da bilgisayar türevlerince alınabiliyor. Firma, çözümleriyle, tüm şirketlere, akıllı üretim projeleri yolunda karşılaşabilecekleri her sorunda yanlarında olduğu mesajını veriyor.