Güçlü, akıllı ve emniyetli otonom mobil robotlar (AMR'ler) üreterek değer sağlayan Milvus Robotics, Ericsson Enterprise partner programına katılmak için gerekli anlaşmayı imzaladığını duyurdu.

“ENDÜSTRİ 4.0’A ADIM ATMAK  İSTEYENLER İÇİN ANAHTAR KONUMDAYIZ” “ENDÜSTRİ 4.0’A ADIM ATMAK İSTEYENLER İÇİN ANAHTAR KONUMDAYIZ”

KRİTİK OPERASYONLARI DAHA VERİMLİ VE DAHA HASSAS HALE GETİRİYOR

Milvus, AMR'lerin, Milvus Fleet Manager aracılığıyla nakliye siparişlerini almak veya bazı verileri (yol, yürütülen iş, hedeflenen varış yeri vb.) filodaki diğer robotlarla paylaşmak için endüstriyel alanlarda Wi-Fi iletişimine ihtiyaç duymasını sağladı.

Robotların Fleet Manager ve diğer robotlarla Ericsson Private 5G aracılığıyla iletişimi, düşük gecikme süreleri ve yüksek bant genişliği ile güvenilir bağlantı kurmasını sağlıyor ve bu da AMR'nin kritik görev operasyonlarını daha verimli ve hassas hale getiriyor.

YATIRIMIN İÇİN STANDARDI BELİRLİYOR

Enterprise Partner programının Endüstri 4.0 yolu, teknolojilerini kurumsal hücresel ekosistemin bir parçası olarak sunan çözüm sağlayıcılar için bir araç niteliğini taşıyor.

Söz konusu program, bir iş ortağının Endüstri 4.0 girişimlerinin temeli olarak hücresel bağlantıyı kullanan endüstriyel müşterilere yüksek yatırım getirisi (ROI) sağlamak için gerekli araçlara ve süreçlere yaptığı yatırımın tanınması için standardı belirliyor.

ERİCSSON PRİVATE 5G AĞ NEDİR?

Ericsson Private 5G, endüstriyel kullanım için sipariş edilmesi, kurulması ve yönetilmesi kolay bir özel ağdır. 

Bulut tabanlı bir ağ yönetim portalı ve kurumsal Bilgi Teknolojisi (BT) ve Operasyon Teknolojisi (OT) kullanıcılarının kendi kendini yönetme ihtiyaçlarını karşılamak ve hassas verileri sahada güvende tutmak için oluşturulmuş bir sorun giderme uygulamasına sahiptir.

"MÜŞTERİLERE GÜVENLİ VE GÜVENİLİR BİR ÇÖZÜM SUNUYORLAR"

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Ericsson'da Özel Ağlar Başkanı Thomas Noren, "Milvus Robotics, yeni nesil özel ağ olan Ericsson Private 5G'yi kurarak endüstriyel müşterilere üretkenliği artıran, maliyeti düşüren ve riskleri azaltan güvenli ve güvenilir bir çözüm sunuyor" dedi.

"ROBOTLARIMIZ, GELECEK İÇİN BUGÜNDEN HAZIR"

Milvus Robotics Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Hasan Ölmez ise, "Milvus Robotics, Ericsson Enterprise partner programının bir üyesi olarak müşterilerin dijital dönüşümünü ilerletmede ve iş sonuçlarını iyileştirmede çok önemli bir rol oynuyor." ifadelerini kullandı. 

5G'nin yakın gelecekte endüstriyel kablosuz iletişim için ortak standart haline geleceğine inandıklarını belirten Ölmez, "Ericsson Enterprise partner programı sayesinde otonom mobil robotlarımıza 5G teknolojisini başarıyla uyguluyoruz ve robotlarımız geleceğe hazır durumda." değerlendirmesinde bulundu.