Microsoft Eğitim Teknolojileri Zirvesi'nin dördüncüsü 12 Aralık’ta İstanbul Raffles Hotel’de gerçekleştirilecek.  Öğrenci ve öğretmenleri en yeni ve en verimli eğitim teknolojileriyle güçlendirmek için Microsoft Türkiye tarafından düzenlenen Microsoft Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi’nin 4’üncüsü yılın son ayında 12 Aralık Çarşamba günü İstanbul Raffles Hotel’de konuklarını ağırlayacak.
Gelenekselleşen Zirve’de Endüstri 4.0 ışığında istihdam ve eğitimde yapay zeka uygulamaları başta olmak üzere,  gençlerimize yetenek kazandıracak yenilikçi çözümler ve teknolojinin mesleki iş gücüne katkıları gibi birçok farklı ve ilgili çekici konu uzmanlarınca ele alınacak.

NELER KONUŞULACAK? 

Yapay zeka ile birlikte karma gerçeklik, dijital dönüşüm, Minecraft ve kodlama desteğiyle eğitimin nasıl şekillenebileceğine yönelik sunumlara ev sahipliği yapacak etkinliğe değerli isimler katılacak. 
Açılış konuşmasını Microsoft Türkiye Genel Müdürü Murat Kansu'nun yapacağı etkinlikte, Microsoft Türkiye Kamu Sektörü ve Yatırımlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Erdem Erkul 'Microsoft & Gelecek Vizyonu', Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Anıl Yılmaz ve Sebit Chief Executive Officer (CEO)  Ahmet Eti 'Eğitimde Dijital Dönüşüm', Microsoft Türkiye Chief Technology Officer (CTO)  Onur Koç 'Teknoloji ile Deneyimsel, Kişisel ve Problem Odaklı Eğitim',   PIXSelect Kurucu Ortağı Kerem Yazıcı 'Microsoft Azure'de Nesnelerin Interneti ve Video Analitiği ile Mobil Öğrenci Güvenliği', Microsoft Türkiye Eğitim Programları Yöneticisi Eyyüphan Keskin 'Microsoft Öğrenim Servisleri ile Sektöre Hazır Uzman İş Gücünü Yetiştirmek', Eğitim Uzmanı Ali Koç 'Karma Gerçeklik ile Eğitimin Geleceği' ve Gökhan Yücel, 'Yapay Zeka Çağında Öğrenme ve Eğitim', başlıklarında sunumlarını gerçekleştirecek. Aynı zamanda Microsoft Türkiye Pazarlama ve Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Münir Kundakçı'nın moderatörlüğünde 'Endüstri 4.0 ve Istihdam' adında bir panel de gerçekleştirilecek. 
'Minecraft: Eğitim Sürümü ile Müfredat Çalışma Örnekleri', etkinliğin ilgi çeken farklı bir sunumu olacak.