MESS Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası'nın geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışını gerçekleştirdiği Teknoloji Merkezi MEXT'i dünyaya tanıtmaya hazırlanıyor.

Dünyanın en önemli medya platformlarından, ABD'li finans ve iş dünyasına yönelik haber sitesi Bussines Insider’ın davetiyle Global Trends Festival’in en büyük partneri oldu.

Böylece kurum, dünyanın önde gelen iş insanları ve düşünce liderlerinin katılacağı ve 19-23 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinliğe, Türkiye’den davet alan ilk ve tek kurum oldu.

Konuya ilişkin MESS Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası'nda yapılan haberde şöyle denildi:

"Dünyanın en önemli medya platformlarından biri olan Bussines Insider’ın davetiyle Global Trends Festival’in en büyük partneri olduk. Dünyadaki sayılı iş insanları ve düşünce liderlerinin katılacağı etkinliğe Türkiye’den davet alan ilk ve tek kurum olmanın gururunu yaşıyoruz. Etkinlikte katılacağımız oturumlarda teknoloji merkezimiz MEXT’i dünyaya tanıtacağız. 19-23 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Trend Festival’de dijital dönüşüm, değişen çalışma hayatı, Endüstri 4.0 gibi konular ele alınacak. Bu gururu bizimle paylaşmak için takipte kalın."

MESS Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol'un da konuşma yapacağı etkinlik kapsamında; Netflix Kurucusu ve CEO'su Reed Hastings, Nasdaq  Başkanı ve CEO'su Adena Friedman, UBS Group CEO'su Sergio P. Ermotti gibi isimler konuşma yapacak.