Yeni yıl ile birlikte yeni logosunu tanıtan IAS, ERP alanında global olarak yürüttüğü operasyonlarının yanı sıra şimdi de canias4.0 olarak bütünleşik teknoloji çözümlerini müşterilerine sunuyor.

EKSİKSİZ BİR ENDÜSTRİ 4.0 ÇÖZÜMÜ SUNUYOR

caniasERP ile müşterilerinin herhangi bir arayüze ihtiyaç duymadan tüm gereksinimlerini haritalayabilecekleri ve yüksek esneklik, kişiselleştirilebilirlik ve geniş modüler işlevsellik gibi güçlü yönleri olan bir iş çözümü sunan firma, teknoloji ve dijitalleşmenin hızla geliştiği günümüzde, müşterilerine daha fazlasını vermek amacıyla harekete geçti.

Bu nedenle çalışmalarını bir adım daha ileri taşıyan firma, artık canias4.0 ürünü ile eksiksiz bir Endüstri 4.0 çözümü sunmaya başladı.

canias4.0 çatısı altında, geleceğe hazırlayan tüm ürünleri bulma olanağı tanıyan firma, kapsamlı işlevleri ve teknolojileri sunuyor, bunları nesnelerin interneti (IoT) ve büyük veri (big data) gibi önemli işlevleriyle birleştiriyor.

Böylece, canias4.0 kullanıcıları, yüksek esneklik ve bireyselleştirilebilirliğin yanı sıra en son teknolojilere de sahip oluyor. Bu sayede müşteriler, güçlü bir ürün yelpazesi içinden Endüstri4.0 gereksinimlerine uyacak şekilde düzenleme yapma fırsatı buluyor.

AKILLI FABRİKAYI KURMAK İÇİN DOĞRU ÇÖZÜM

Şirket, yeni markasıyla birlikte dünyaya açılan yüzü olan web sitesini de güncelledi. 

Çözümlerin ve mevcut teknolojik gelişmelerle ilgili önemli bilgilerin paylaşıldığı kurumsal web sitesi, artık çok daha fazlasını sunuyor. 

Müşterilerine, şirketlerinin büyüklüğü ve sektörleri için gerekli olan çözümleri çevrimiçi yapılandırabilecekleri bir araç sunan firma, caniasERP, IoT, big data ve diğer teknolojileri incelerken, aynı zamanda müşterilerine Endüstri 4.0 yolculuğunda ihtiyaçlarını keşfetmelerine de imkan veriyor.

canias4.0 TEKNOLOJİSİ TANITILDI

canias4.0 ile bütünleşik çözümler sunan firma, ERP sistemi ile tamamladığı Endüstri 4.0 teknolojisine uyumlu ürünlerini de tanıttı.

IoT

İş süreçlerinizi mükemmel şekilde ölçmek ve analiz etmek için otomasyon teknolojisini kullanın: IoT-Gateway, IoT-Connector ve Otomasyon (AUT) ve Üretim Zekası (PRI) modülleriyle çeşitli donanım bileşenleri ile uygun şekilde desteklenebilen, optimum teknik koşulları oluşturuyoruz.

Big Data

Verilerinizi süreçleriniz ve faaliyetleriniz için karlı bir şekilde kullanın: iasDB ile big data ve ERP süreçlerini işlemek için optimize edilmiş, gelişmiş bir veritabanı yönetim sistemi sunuyoruz. Yedekleme, yüksek kullanılabilirlik ve yük dengeleme senaryolarında birincil veritabanını arşivlemek ve çoğaltmak için çeşitli çözüm yollarına sahip olabilirsiniz.