Data Center Dynamics’te kapsamında Legrand; bünyesindeki İnform, Estap, Cablofil, Raritan markalarının veri merkezlerine yönelik ürün ve çözümlerini katılımcılara tanıtma fırsatı buldu. Legrand Grubu, 9. kez kapılarını açan Data Center Dynamics Fuarı'nda yeni nesil teknolojiyle tasarlamış olduğu ürünleri sektörel profesyonellere tanıtırken; bu yıl lansmanını gerçekleştirdiği LCS3 yapısal kablolama sistemleri ve FORTE 3-Level UPS serisini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

HANGİ MARKALAR VE ÜRÜNLER SERGİLENDİ?

Data Center Dynamics Fuarı'na; İnform, Estap, Cablofil ve Raritan markaları ile fuara katılan Legrand, data center uygulamalarına yönelik uçtan uca çözümleriyle göz doldurdu.
Başlıca sergilenen ürünlerin başında; 3- Level topolojiyle yüksek verimlilik sunan İnform Forte UPS serisi, sıcak ve soğuk koridor için Estap DCMax kabin, yüksek performans ve esnek çözümler sunan Legrand LCS3 Yapısal Kablolama Sistemleri yer aldı. Ayrıca Legrand Cablofil tel örgü tava seçenekleri ve Legrand Raritan PX3 serisi akıllı PDU çözümleriyle fuarda büyük ilgi gördü.