Legrand'ın son teknoloji ürünü yeni nesil LCS3, uygulamacıların ve sistem entegratörlerinin projelerinde daha yüksek performansı, verimliliği ve esnekliği elde edebileceği bir çözüm olarak öne çıkıyor. 
Legrand'ın inovasyon çalışmalarının ürünü olarak piyasaya giren LCS3, LAN ve data center pazarındaki global yatırımcıların ve sistem entegratörlerinin projelerinde daha yüksek performans, verimlilik ve esneklik elde edebileceği çözümleri bir araya getiriyor. 

25 YILLIK SİSTEM PERFORMANS GARANTİSİ

Veri merkezlerinde ve IT odalarında sağladığı 25 Gb/s ve 40 Gb/s Base-T Ethernet uygulamaları ile yüksek kapasitenin ismi olarak öne çıkan LCS3 ile kullanıcılara 25 yıllık sistem performans garantisinin sözü veriliyor.

LCS3, yenilikçi sürgülü kaseti başta olmak üzere, bas-çıkar mekanizması ve yeni jenerasyon hızlı sabitleme teknolojisiyle kurulum aşamasında uygulamacıya kolaylık sağlamanın yanısıra teknik servis çalışanına da hızlı bakım ve onarım faaliyetinde bulunma imkanı veriyor. LCS3, fiber ve bakır kombinasyonunu tasarımına kodlayarak, Legrand’ın inovasyona olan bakış açısının kanıtı olarak gösteriliyor.