“ENDÜSTRİ 4.0’A ADIM ATMAK  İSTEYENLER İÇİN ANAHTAR KONUMDAYIZ” “ENDÜSTRİ 4.0’A ADIM ATMAK İSTEYENLER İÇİN ANAHTAR KONUMDAYIZ”

Son dönemin gündemdeki teknolojilerinden metaverse dünyasına bir firma daha giriş yaptı. Global moda perakende markası LC Waikiki, bünyesinde kurduğu ekip tarafından geliştirilen meta-store (mağaza-ötesi) çalışmasının görüntülerini paylaştı.

ALIŞVERİŞTE YENİ BİR SAYFA AÇMAYI HEDEFLİYOR

"LC Waikiki ile etikileyici bir Metaverse deneyimine hazır mısınız?" notuyla paylaşılan açıklamaya göre marka, metaverse evrenin beraberinde getirdiği etkileyici deneyimleme potansiyeli ile online ve offline alışveriş alışkanlıklarında yeni bir sayfa açmayı amaçlıyor.

"ÇALIŞMALARIMIZI ÜÇ BAŞLIKTA ELE ALIYORUZ"

Konuyla ilgili görüşlerini aktaran LC Waikiki Dijital Dönüşüm ve Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Şerafettin Özer, "Metaverse çalışmalarını gelişen teknolojilerin yardımıyla fiziksel ortamlarda, dijital kanallarda ve bütünleşik olarak çoklu kanal olmak üzere 3 başlıkta ele alıyoruz. Bu heyecan verici değişimi, hem içerideki meta ekibimiz ile hem de dış kaynaklarla yönetiyoruz." ifadelerini kullandı. (AA)

Markanın meta-store çalışmasını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz: