Yapay zeka destekli yazılım ve donanım çözümleriyle dijital dönüşüm konusunda çalışmalar gerçekleştiren Konzek Teknoloji, Retmes markası ile üretimde verimliliği artırmaya katkı sağlıyor.

DOĞRU EKİP YÖNETİMİ KRİTİK ÖNEME SAHİP

Üretimde verimlilik sağlanmasında, doğru ekip yönetimi büyük önem arz etmektedir. Retmes OEE çözümlerinin sağladığı performans takibi ile ekip yönetimi oldukça kolay hale gelmektedir. Bu şekilde, üretimde verimliliğin artırılması için önemli bir parametre olan, çalışanların en verimli olduğu alanda görev alması sağlanmaktadır.

KASTAMONU ENTEGRE'NİN 5 ANA STRATEJİSİNDEN BİRİ DİJİTAL DÖNÜŞÜM KASTAMONU ENTEGRE'NİN 5 ANA STRATEJİSİNDEN BİRİ DİJİTAL DÖNÜŞÜM

EKİPMANLARDAKİ VERİM ÜRETİMDE VERİMLİLİĞE ETKİ EDİYOR 

Retmes uygulaması aynı zamanda, toplam ekipman verimliliğinin izlenebilmesi ve ölçülebilmesi; geleceğe yönelik sade ve anlaşılır organizasyon planlarının oluşturulabilmesine ve yönetilebilmesine de imkan vermektedir. Ekipmanlardan alınan verim, doğrudan üretimde verimliliğe etki etmektedir.

Üretim süreçlerinin takibi; üretimde verimlilik sağlanması için, oldukça dikkate alınması gereken bir konudur. Süreçlerin yönetimi konusunda, ERP kadar kullanılan MES çözümü kritik öneme sahiptir. Bu iki sistemin birbiriyle olan entegrasyonu, tecrübe ve güçlü bir teknolojik altyapı gerektirmektedir. Retmes, marka bağımsız olarak ERP sistemleriyle birebir entegre çalışma imkanı sunmaktadır.

KULLANICI DOSTU ARAYÜZ İLE KULLANIM KOLAYLIĞI

Üretimde verimliliğin artırılmasında, satın alınan uygulamaların kullanıcı dostu arayüze sahip olması da önemli bir unsurdur. Tüm Retmes ürünleri, kullanıcı dostu arayüzleri ile operatörlerden yöneticilere kadar uzanan, geniş yelpazede kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Ayrıca alanında uzman ekipler, Retmes ürünlerini yerinde ve uygulamalı eğitimlerle son kullanıcılara sunmaktadır.
Üretimde verimlilik için, günümüz haberleşme teknolojilerini kullanan ürünlere yatırım yapmanın olumlu etkisi olmaktadır. Retmes ürünleri, SiMotion, Siemens S7 serisi PLC, OPC XML, OPC UA, OPC DA, Modbus RTU, Modbus TCP, SNMP, RGP, MTConnect, TwinCAT, Ethernet IP gibi geniş bir haberleşme kütüphanesi olanağını işletmenize sağlamaktadır.

ARIZALAR AZALIYOR, ÖNGÖRÜLEMEYEN MALİYETLER ÖNLENİYOR

Bununla birlikte, Konzek yapay zeka çözümleri sayesinde kestirimci bakım, kestirimci kalite, sipariş/üretim talep tahminleme, akıllı planlama, enerji planlama, görüntü işleme ve makina öğrenmesi gibi çözümlerle üretim yönetimi, yapay zeka ile şekillendirilmektedir. Yapay zeka uygulamalarının üretime entegre olması, arıza bakımların azalması ve öngörülemeyen maliyetlerin önüne geçilmesini sağlamaktadır. 

Farklı ihtiyaçlara ve taleplere hitap eden Retmes çözümleri sayesinde, işletmenizin üretimde verimliliğinin artırılması süreci, tek merkezden ve kolaylıkla yönetilebilmektedir.