Knowledge Club, iş ortaklarına ve müşterilerine, ihtiyaçları olan çözümleri ve tüm yenilikleri sağlamak için yetkili Cisco eğitim merkezi olarak Acıbadem’deki yeni ofisinde gerçek cihazlarla verdiği eğitimlere hızla devam ediyor. Eğitimlerin yanı sıra yurtdışı ve yurtiçindeki projelerimize devam eden şirket, eğitim ofisine ek olarak aynı lokasyonda 2.ofisini proje merkezi olarak açıyor.

ICP SINAVINI BAŞARIYLA TAMAMLADILAR

Sadece çalıştığı firmaların bilişim departmanlarını değil kendi çalışanlarını da geliştirme hedefindeki Knowledge Club’ın 28-29 Ocak 2019 tarihlerinde Acıbadem ofisinde Cisco tarafından yapılan ICP sınavını başarıyla tamamlayan çalışanlarından Tuna Özcan, Aytaç Karameşeoğlu ve Kağan Karacanoğlu Cisco Certified System Instructor olma hakkını kazandı. Böylelikle şirket bünyesinde CCSI sayısı 17’ye yükseldi.      

                                                  

SD-WAN YATIRIMI

Knowledge Club Turkey, geleceğin teknolojilerine yatırım hedefiyle birçok daldaki yatırım projelerini sürdürüyorzla sürüyor. Geleceğin teknolojisi olarak gördüğü SD-WAN ve Firepower gibi teknolojilere son dönemlerde büyük yatırımlar yapan şirket, 2 adet Cisco ISR 4331, 4 adet ISR 1100 ile birlikte bünyesine 3 adet 5512X Firepower kattı. Yatırımlarına hızla devam eden şirket, eğitimlere gelen katılımcıların gerçek cihazlarla çalışmasını sağlıyor. Knowledge Club Turkey, gerçek cihazların da yetmediği yerlerde sanallaştırma yoluyla hem fiziksel hem de sanal olarak katılımcılara gerekli kurulum ve konfigürasyon gibi bilgileri sağlıyor. Görerek tecrübe etmelerine imkan sağlıyor.

Software-Defined Wide Area Networking (SD-WAN), ağ donanımını kontrol mekanizmasından ayırarak bir wan’ın yönetimini ve çalışmasını basitleştiren bir yöntem. Bu yöntemin MPLS, 3G / 4G LTE, vb. alanlarda nakliye bağımsızlığı ile maliyetleri düşürme, iş uygulama performansını artırmak, SaaS ve genel bulut uygulamaları için kullanıcı deneyimini ve verimliliği optimize etme, otomasyon ve bulut tabanlı yönetim ile işlemleri basitleştirme gibi faydaları bulunuyor. .