DAKAF 2020 sonrası görüşlerini paylaşan Hamle Teknoloji YKB Ahmet Murat Nuhoğlu, dijital dönüşümü yönetiyoruz sloganı ile yola çıktıklarını, İstanbul’dan Erzurum’a uzandıklarını, yakında tüm Türkiye’ye uzanacaklarını ifade etti.

Hamle Teknoloji Grubu, Dijital Dönüşüm Akademisi Dijital Hamle ile Erzurum’da düzenlenen Doğu Anadolu Bölgesel Kariyer Fuarı’na (DAKAF 2020) katıldı, ücretsiz dijital dönüşüm eğitimleri sundu.

Firmanın verdiği PLC (görsel akıllı eğitim robotu), sanal gerçeklik, oyun geliştirme, arttırılmış gerçeklik ve web programlama eğitimleri öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Öğrenciler, firmanın standına da yoğun ilgi gösterdi, sanal gerçeklik gibi uygulamaları ve ürünleri deneyimlediler.

Fuar kapsamında Hamle Teknoloji Yazılım Departmanı Lideri ve Softrue Teknik Müdürü Tevhid Korkmaz ise, “Yapay Zeka” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Fuar katılımlarına ilişkin görüşlerini paylaşan Hamle Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Murat Nuhoğlu, “Dijital Dönüşümü Yönetiyoruz... İstanbul’dan Erzurum’a uzandık, yakında tüm Türkiye’ye uzanacağız. Yerli kaynak, sürekli dönüşüm perspektifi ile insan odaklı dijital dönüşüm projelerimiz ile oyunun kurallarını değiştirecek Türk gencinin dinamizmini Türk sanayisinin dönüşümüne kanalize edeceğiz.” dedi.