Çizgi Teknoloji, Türkiye’nin en prestijli projelerinden biri olan İstanbul Yeni Havalimanı’na sunduğu çözüm ile yolcuların aradıkları yerleri kolayca bulabilmelerini ve ihtiyaçlarını giderebilmelerini sağlıyor.

Firma tarafından özel tasarımla geliştirilen ve İstanbul Yeni Havalimanı’na kurulan Wayfinder sistemi, yolcu dolaşımının yoğun olduğu noktalarda bulunuyor ve bu sistem sayesinde yolcular hedeflerine en hızlı şekilde ulaşabiliyor.

Çizgi Teknoloji Satış Pazarlama ve Operasyon Direktörü Mehmet Avni Berk, konuya ilişkin şu bilgileri paylaştı: “Son dönemdeki büyük ve özel projelerimizden olan, İstanbul Havalimanı için geliştirdiğimiz yolcu bilgilendirme ve asistan Kiosk’umuz var. Yolcuların aradıkları bir yeri kolaylıkla bulabilmeleri ve ihtiyaçlarını kolayca giderebilmeleri için destek almaları gerekebiliyor. Bu kapsamda biz yardım masalarıyla görüntülü görüşme yaptırmak suretiyle yolcuların ihtiyaç duydukları bilgilere ulaşmalarını sağlıyoruz.” 

“BİLGİLENDİRİYORUZ VE DİJİTAL İLETİŞİMİ SAĞLIYORUZ”

Berk, Kiosk ve Digital Signage (dijital tabela) konusunda sundukları çözümlere ilişkin “Kiosk ve Digital Signage sistemleri ürün grubumuz ile birçok sektöre hizmet sunuyoruz. Bunlar; ulaşım, sağlık, perakende, AVM’ler, oteller, eğitim sektörü gibi. Bu ürün grubumuzda genelde kiosklar dediğimiz self servis makinalar var. Digital Signage tarafında ise, bilgilendirme ve dijital olarak iletişimi sağlayan özel yazılım ve ekran sistemlerini sağlıyoruz. Toplantı odaları için bilgilendirme ekranlarından sinema salonlarının fuayelerindeki ya da girişlerindeki dijital posterliklere, hastanelerde hasta yönlendirme sistemlerinden ulaşımda kullanılan yolcu bilgilendirmeye kadar pek çok çözümümüz bulunuyor.” şeklinde konuştu.

ENDÜSTRİ 4.0’DAKİ İNOVASYON PARTNERİ

Kuruluşunun 25. yılını kutlayan Çizgi Teknoloji’nin endüstriyel bilgisayarların yanı sıra Kiosk ve Digital Signage ile medikal bilgisayar çözümleri bulunuyor.

Ar-Ge, üretim, tasarım, satış sonrası gibi konularda uçtan uca hizmetler sağlayan firma, 2000’li yılların başında Artech markasını tescil ettirerek üretimlerini bu marka altında gerçekleştiriyor.

Yerli üretim olması sebebiyle Artech, stok garantisi ve hızlı servis imkanı sunuyor.

Firma, Endüstri 4.0 vizyonu çerçevesinde endüstriyel alana yönelik geliştirdiği bilgisayar çözümleriyle endüstride birçok tesisin dijital dönüşümünü geliştirmeye destek veriyor.