Finanstan otomotive, perakendeden enerjiye kadar birçok sektörde şirketlerin dijital dönüşümüne yönelik projeler gerçekleştirdiklerini aktaran Detaysoft Genel Müdürü Alkin Aksoy, müşterilerinin iş süreçlerini uluslararası standartlara taşımak adına ülkemizin öncü kurumlarıyla birçok dijital dönüşüm projesine imza attıklarını kaydetti. Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerinden biri olan İstanbul Havalimanı’nın kendilerini çok heyecanlandırdığını söyleyen Aksoy, dünyanın tek çatı altındaki en büyük havalimanının S/4HANA projesinin, Detaysoft danışmanlığında gerçekleştirildiğini vurguladı.
Proje sayesinde havalimanındaki iş süreçlerinin tamamının birbiriyle entegre biçimde tek bir platformdan yönetilebildiğini vurgulayan Aksoy, havalimanının hem dünyanın en büyüğü hem de en akıllısı olması için var gücüyle çalıştıklarını, şirketin 20. Yılını gururla kutlarken müşterilerinin geleceğe yolculuğunda fark yaratmak için sürdürülebilirlik bilinci ile çalışmayı sürdürdüklerini açıkladı.

YAZILIM İHRACATINDA VİTESİ BÜYÜTÜYOR 

Detaysoft’un hizmet kalitesi, ürün portföyü, global hizmet verebilme kapasitesi başta olmak üzere teknolojik gelişmelerde öncülük gibi kriterlerle üye kabul eden, SAP çözüm ortakları topluluğu United VARs’ın Türkiye’deki tek üyesi olduğunu açıklayan Aksoy, dünyada çapında başarılı iş birliklerine imza attıklarının altını çizdi. Alkin Aksoy, United VARs üyesi olmanın verdiği gücü aktif biçimde kullanarak, pek çok başarılı projeyi hayata geçirdiklerini vurgulayarak, yerli sermayenin ve yerli teknolojinin uluslararası pazarlara ihraç edilmesinde öncü olduklarını aktardı. 2 milyar dolarlık satış hacmine sahip United VARs’ın yönetiminde ilk ve tek Türk markası olmaktan büyük gurur duyduklarını Topluluğun Yönlendirme Komitesi’nde de Türkiye’yi temsil ettiklerini söyledi.